Робота і зарплата: перелік актуальних вакансій в Хмельницькому

Робота і зарплата: перелік актуальних вакансій в Хмельницькому
Фото ілюстративне
  • На міських підприємствах є 258 вакансій.
  • Зарплата - від “мінімалки” до 20 тисяч гривень.
  • Дивіться перелік.

У міській раді надали актуальний перелік вакансій станом на 24 жовтня. Всього їх є 258. Потрібні трактористи, токарі, технологи, продавці, працівники управляючих компаній, лікарі, кухарі, касири, інженери, електрики, водії та бухгалтери. 

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, перевізників, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, “Бембі”, СІЗО, “Адвісу”, “Насолоди”, “ТЕМПу” й медзакладів.

Заробітна плата коливається від 6 700 до 20 тисяч гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

Відео дня

Нагадаємо, хмельницький “Електротранс” шукає водіїв на сучасні автобуси. Зарплати — від 15 до 18 тисяч гривень. Є можливість пройти навчання і отримати водійські права відповідної категорії за рахунок підприємства. Вимоги до кандидатів та як подати резюме читайте за посиланням

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up