В Україні запустили єдиний портал вакансій

В Україні запустили єдиний портал вакансій
  • На ньому розмістили вакансії від служб зайнятості та сайтів з пошуку роботи. 

  • База вакансій оновлюється в режимі реального часу. 

В Україні створили єдиний сервіс для пошуку роботи. Про це повідомляють в обласній військовій адміністрації. Сервіс, кажуть, має забезпечити роботою громадян в умовах війни. Аби він працював злагоджено, об’єднали зусилля всіх зацікавлених сторін – бізнесу, держави та шукачів роботи.

Єдиний портал вакансій вже розпочав свою роботу. На ньому представлені вакансії від:

  • Відео дня
    /li>

Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня заробітної плати. Єдина база вакансій оновлюється в онлайн-режимі.

Можна ввести необхідні параметри для пошуку

В ОВА зазначають, що запуск нового порталу дозволить подолати несприятливі тенденції на ринку праці, оптимізувавши процес пошуку легальної роботи. 

Так представлені вакансії на єдиному порталі

Крім того, всю інформацію про роботу служби зайнятості можна отримати через онлайн-підтримкучат-боту в Телеграм. У чат-боті є інформація щодо пошуку роботи, професійного навчання, обслуговування в період воєнного стану, як стати на облік, та онлайн-калькулятор розрахунку допомоги по безробіттю.

Додаткову консультацію можна отримати за телефонами гарячої лінії Хмельницького обласного центру зайнятості (096)045-60-10, (093)027-05-11.

Нагадаємо, нещодавно міська рада оновила список вакансій. На міських підприємствах є 311 вільних робочих місць. Заробітна плата від “мінімалки” до 18 тисяч гривень. Дізнавайтеся яких спеціалістів шукають та куди можна подати резюме за посиланням. 

Опитування

А як у вас справи з працевлаштуванням?

Читайте також:

Коментарі (1)
  • Руслана Даценюк

    Брехня.....мені 50 років..... двірником не взяли  бо питають ви пенсіонер???  Ні   . Ви інвалід  ні . Ви нам не підходитє... в мене стаж в торгівлі 30років.

keyboard_arrow_up