Що в декларації хмельницького депутата: чим багаті обранці від партії «Свобода» (ІНФОГРАФІКА)

Що в декларації хмельницького депутата: чим багаті обранці від партії «Свобода» (ІНФОГРАФІКА)
  • Майже всі депутати Хмельницької міської ради встигли подати НАЗК електронні декларації.

  • Ми продовжуємо серію матеріалів про статки та майно обранців.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати електронні декларації депутатів Хмельницької міської ради. Для чергового матеріалу ми створили інфографіку, до якої внесли відомості про статки та майно обранців від партії «Всеукраїнське об’єднання „Свобода“». Представників цієї політичної сили у міській раді десять — Микола Барабаш, Леся Герасимчук, Олег Гунько, Віталій Діденко, Тетяна Калюжна, Сергій Королюк, Андрій Черніцький, Олег Яницький, Анастасія Ярова та Володимир Ясенко. Сергій Королюк є єдиним депутатом міської ради, який досі не подав до електронну декларацію.

Найцікавішою є декларація Олега Гунько. У розділі родичів він вказав лише одну людину — матір. Згідно з документом, за весь 2018 рік вони не мали жодних доходів, заощаджень, кредитів чи бізнесу. У декларації є квартира площею 68 квадратних метрів, що належить матері депутата. Також є автомобіль «Audi A3», який Олег Гунько придбав 2012 року за 100 тисяч гривень.

Не менш цікавою є декларація Віталія Діденка. У ній не вказано жодних родичів чи членів сім’ї. Згідно з документом, у депутата не було житла, заощаджень, кредитів чи бізнесу. В декларації є лише мінімальна зарплата — 44 680 гривень.

Відео дня

Найбільшу зарплату за основним місцем роботи мала Анастасія Ярова — майже 217 тисяч гривень на рік. Найбільші заощадження були вказані у декларації Володимира Ясенка — 90 тисяч гривень. Він же задекларував найбільшу кількість транспортних засобів — 6. Жоден свободівець не вказував боргових зобов’язань чи корпоративних прав.

Нагадаємо, що ми вже створювали інфографіки за даними декларацій депутатів чотирьох фракцій — «За конкретні справи», «БПП Солідарність», «Самопоміч» та «Поруч».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сіма

    Звідки у свободівців можуть бути доходи? Вони ж типу волонтери, активісти і лише іншим "допомагають", а самі енергією сонця харчуються
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up