Що в декларації хмельницького депутата: чим багаті обранці від партії «Батьківщина» (ІНФОГРАФІКА)

Що в декларації хмельницького депутата: чим багаті обранці від партії «Батьківщина» (ІНФОГРАФІКА)
  • Майже всі депутати Хмельницької міської ради встигли подати НАЗК електронні декларації.

  • Ми завершуємо серію матеріалів про статки та майно обранців.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати електронні декларації депутатів Хмельницької міської ради. Для чергового матеріалу ми створили інфографіку, до якої внесли відомості про статки та майно обранців від партії «Всеукраїнське об’єднання „Батьківщина“». Представників цієї політичної сили у міській раді одинадцять — Лев Бірюк, Словян Воронецький, Віталій Коліщак, Михайло Кривак, Станіслав Мельник, Ігор Мельничук, Дмитро Палій, Олег Певнєв, Олександр Скочеляс, Віталій Худецький та Ігор Ялоха.

Найбільшу зарплату за основним місцем роботи мав Дмитро Палій — понад 261 тисячу гривень на рік. Найбільші заощадження були вказані у декларації Олександра Скочеляса — понад 10,5 мільйона гривень. Він же задекларував найбільшу вартість боргових зобов’язань — на понад 22,2 мільйона гривень.

Нагадаємо, що ми вже створювали інфографіки за даними декларацій депутатів п’яти фракцій — «Свобода», «За конкретні справи», «БПП Солідарність», «Самопоміч» та «Поруч».

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up