Симчишин розповів, як каратимуть власників квартир за підвищення оренди

Симчишин розповів, як каратимуть власників квартир за підвищення оренди
  • Сотні біженців щоденно прибувають в Хмельницький.
  • Так зростає попит на житло. 
  • Деякі на цьому спекулюють й підіймають ціни. 
  • Міський голова розповів, як каратимуть тих, хто наживається на війні.

Під час війни у Хмельницький прибуває чимало переселенців. Комусь надають тимчасовий нічліг в закладах освіти, приватному секторі чи готельно-ресторанних закладах. Інші винаймають в місті квартиру. Разом із попитом на житло, зросли і ціни на нього. Деякі власники підіймають вартість в 4 рази. 

Так, у спільноті Хмельницький LIVE оприлюднили листування власників квартир і потенційного наймача. Ціна за місяць проживання в однокімнатній квартирі на Тернопільській - 18 тисяч гривень. За трикімнатну на Зарічанській просять 20 тисяч. Містяни обурюються в коментарях і зауважують: “Це справжнє мародерство”. 

Відео дня

Про підняття цін на оренду житла в Хмельницькому говорить і Олександр Симчишин. Він наголосив, що власників таких квартир будуть робити відомими в місті: розголошувати їхні імена та адреси проживання. Також міський голова сказав, що буде звертатися до обласної військової адміністрації з проханням вилучати таке майно на користь держави. 

Додав, що у помешканнях, де спекулюють, може різко погіршитися якість комунальних послуг. Скажімо, перестати працювати каналізація, надходити електроенергія чи водопостачання. “Не змушуйте нас вдаватися до жорстких дій”, - сказав він.

 Читайте також: Керівників хмельницьких ринків просять скасувати абонплату для підприємців

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • Елена Риба

    А в Еко маркет ціна на цукор 85грн, економний який, тоді як у маленькому магазині 25, 26грн, ніяк не наїдяться великі маркети 🙈👎
  • Heorguy Pagava

    💪💪
  • Надежда Соловей

    Треба діяти
  • Танюшка Остяк

    Молодець, так треба робити, гірше і бути не може коли свій на своєму в такий час хоче нажитися, який сором.😡

keyboard_arrow_up