Керівників хмельницьких ринків просять скасувати абонплату для підприємців

Керівників хмельницьких ринків просять скасувати абонплату для підприємців
  • На комунальному ринку “Бартерсервіс” вже скасували абонплату для підприємців.
  • Керівників приватних ринків просять зробити те саме.

Міський голова Олександр Симчишин розповів про скасування абонплати для підприємців комунального ринку “Бартерсервіс”. Працівників звільнили від оплати щонайменше на місяць. На цей час вони будуть розраховуватися лише за охорону та спожиту електроенергію. “Ми хочемо, щоб так зробили всі керівники приватних ринків”, - сказав міський голова.

Олександр Симчишин каже, що керівники окремих ринків у Хмельницькому вимагають у підприємців сплачувати повну абонплату. Це міський голова вважає недопустимим. Він додає: 

  • Відео дня
    /li>

Нагадаємо, що ринки в Хмельницькому вже відновили свою роботу. Частково повернулися на свої робочі місця підприємці інших сфер. 

Читайте також: Хмельницькі підприємці відновлюють роботу: чотири приклади

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (49)
  • Вайдотас Казлаускас

    Тяжело сейчас малому бизнесу. Хорошо, что есть мощная информационная поддержка от таких например ресурсов https://t.me/po1itinformacia

  • Лена Смирнова

    Про що ви балакаєте?які ціни завищенні????Підприємці бажають хоть щось продати,людей немає,всі на Оазисі,там купа машин стоїть!!Продають по собівартості і ще нижче ставлять ,щоб на продукти гроші були!!!На кожний товар своя ціна,чи ви думаєте наприклад щоб турецьке платтья коштувало б 500грн???Олія скільки коштує 5л-260грн,а платтья має бути в таку ціну???
  • Ольга Дьяконова

    Ви молодці . Людям так потрібна підтримка! Разом до перемоги! Все буде Україна!!!
  • Оксана Підопригора

    Ну подивимось, як вони будуть "лояльно" відноситись до покупців🫣..

keyboard_arrow_up