У хмельницькі школи та садочки закупили обладнання на 1 мільйон гривень

У хмельницькі школи та садочки закупили обладнання на 1 мільйон гривень
Тут і далі фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Кухонне та електричне обладнання отримали 15 навчальних закладів. 

  • Дізнавайтесь що саме придбали та для яких закладів.

Цьогоріч в обласному центрі оновили обладнання для кількох навчальних закладів. На нього втратили 1 мільйон гривень. Про це розповіли у міській раді.  

Наприкінці минулого року для харчоблоків шкіл та садочків придбали технічне та електричне обладнання. Його розподілили на 15 закладів освіти: 

  • Відео дня
    /li>

Нове обладнання з’явилося в НВО №28, Спортивному ліцеї, ЗОШ №1, ЗОШ №21, ЗДО №53, Масівецькому ЗДО, ЗДО №45 та інших закладах. 

Серед придбаного обладнання є холодильники та морозильні шафи, котли харчоварочні, електричні плити, жарові шафи, тістомісильні машини, хліборізки й овочерізки, м’ясорубки, посудомийні машини, котли для нагріву води, картоплечистки, пароконвектомат.

— Сучасний заклад освіти – це не лише просторі, гарно освітлені класи, профільні кабінети, інтерактивні дошки, відремонтовані санвузли, надійні укриття, але й сучасні харчоблоки, — кажуть в мерії. 

Також там додають, що для забезпечення якісного та безпечного харчування учнів та вихованців громади на 2023 рік виділено 2,1 мільйони гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Скоріше всього закупівля проводилась так, як купляли макарони по 128 грн. за кг.

keyboard_arrow_up