У Хмельницькій громаді зросла зарплатня

У Хмельницькій громаді зросла зарплатня
Фото з сайту ХМР
  • Збільшення заробітної плати зафіксували від початку цього року.
  • Дізнавайтеся, що ще змінилося в економіці громади. 

Із січня цього року на території Хмельницької тергромади зросла заробітна плата. Її розмір збільшився майже на 25%. Станом на червень середня сума склала 13 тисяч гривень. Про це повідомляють у сюжеті ТРК “Місто”. 

У міськраді розповіли: на початку вересня сім хмельницьких підприємств не виплатили зарплатню працівникам своєчасно. “Ситуація стабільна. Є деякі заборгованості, але вони є поточними заборгованостями. Тому можна констатувати, що виплата заробітної плати є відносно нормальною”, - додав заступник міського голови Микола Ваврищук.

Цього року зафіксовано менше надходжень до бюджету громади від орендодавців і платників податків. Зменшилася і кількість роботодавців на понад 500 осіб. Тобто, в громаді стало на 12 тисяч робочих місць менше. Також було виявлено кілька сотень неоформлених працівників. 

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому не вистачає робочих рук: актуальний перелік вакансій (СПИСОК)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Max Forosov

    Де та зарплатня зросла? У сусідньому магазині? Бо в нас немає підприємств, наприклад таких як Азовсталь де працювало 50 тисяч робочих чи завод Ілліча, де так само біля 50 тисяч робітників. А в нас позакривали ті заводи ще після Перебудови. На ХЗТА тільки працювало 6 тисяч, а на ХЗТП чотири тисячі, то де ті люди усі працюють? А я вам і відповім - ніде не працюють - безробітні. А газконтора ще має нахабство посеред війскового стану ОГОЛОШУВАТИ ТАК ЗВАНУ ПЕРЕВІРКУ і примусово гроші з БЕЗРОБІТНИХ ЛЮДЕЙ СТЯГУВАТИ! Це треба писати Шмигалю, Зеленському, в НКРЕКП - бо навіть мер каже шо зараз про прибутки думати не на часі, а ті газовики вже не можуть дочекатися щоб гроші знов грести лопатою. То ще війна не закінчилась а вони вже оголосили що будуть гроші здирати. Ганьба!
  • Дмитрий Дмитрович

    Зарплати зросли тільки в облгазах і обленерго за рахунок людей
  • Gleb Onski

    Нє, лище ціни зросли
  • Віталій Кирилюк

    Щось не відчувається що вона зросла

keyboard_arrow_up