У Хмельницькому не вистачає робочих рук: актуальний перелік вакансій (СПИСОК)

У Хмельницькому не вистачає робочих рук: актуальний перелік вакансій (СПИСОК)
  • На міських підприємствах знову є 309 вільних робочих місць. 

  • Міський центр зайнятості оновив актуальний перелік вакансій.

  • Дізнавайтеся яких спеціалістів шукають та куди можна подати резюме.

На підприємствах та установах Хмельницького є 309 вакансій на 190 посад. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 28 вересня. 

Потрібні фармацевти, інспектори в СІЗО, трактористи, токарі, столярі, технологи, продавці, працівники “жеків”, лікарі, кухарі, касири, інженери, електрики, водії та бухгалтери. І це не повний список вакансій. 

Найбільша потреба, вже який місяць, у швачках. Для них цього разу 46 вакансій. Для водіїв є 40 вакансій. Для освітян — 23. 7 робочих місць для інженерів. Не вистачає охоронців, електрогазозварників, технологів, медиків. Є вакансії для психологів та мікробіологів. 

Відео дня

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, перевізників, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, “Бембі”, СІЗО, “Адвісу”, “Насолоди”, “ТЕМПу”, “Укрелкому”, медзакладів, в аптеки, на залізницю тощо. 

Заробітна плата - від 6 500 до 18 тисяч гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

 

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

Нагадаємо, обласний центр зайнятості також шукає працівників по місту Хмельницький та в області. Детальніше читайте у матеріалі На Хмельниччині не вистачає працівників: які посади та зарплати

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Читайте також:

 
Коментарі (17)
  • Елена Крищук

    Нормальна зарплатня по суті тільки в Електротранса. Молодці
  • Gleb Onski

    Зп мінімум заращ має бути 9к 🙄

    Gleb Onski reply Gleb Onski

    Олександр Лісовенко нє не забув, нєх багато платити😁

    Олександр Лісовенко reply Gleb Onski

    Gleb Onski. Ти перед 9 одиничку забув поставити?
  • Liubov Velychko

    Такі зп це також, свого роду, геноцид.

    Liubov Velychko reply Liubov Velychko

    Наталія Калинюк повірте, ті хто платить своїм працівникам такі зп, вони і податки так само платять ,як і зарплати, мінімум, і у фонди відрахувань з зарплат, і на все так ж як у Вас аргументація, "бо війна", але це їм не заважає відкривати нові об'єкти( об'єми), купувати авто, відпочивати і т.д.  і плювали вони на і передову, і на країну, і на людей, що на них працюють.

    Наталія Калинюк reply Liubov Velychko

    Liubov Velychko ну, зараз не найкращий час для критики...дехто працює і за менші зп. А щоб платити більше, треба більші об'єми для бізнесу, а у нас пів країни - передова, а пів країни економить, щоб мати за що передати щось на передову...тому бізнесу неперелеливки, звісно не усьому...

    Oleksiy Velychko reply Liubov Velychko

    Liubov Velychko кінець єпохи бідності 🤣🤣🤣
  • Anatoliy Tkachenko

    Де е робота в хмельницкому ..тай скокій...

keyboard_arrow_up