У Хмельницькому на бомбосховища виділили 12 мільйонів гривень

У Хмельницькому на бомбосховища виділили 12 мільйонів гривень

Виконком міськради проголосував за виділення грошей військовим, на генератори, бомбосховища та укриття у навчальних закладах.

Сьогодні, 14 липня, під час засідання виконавчого комітету міськради розглянули 60 питань. Зокрема, внесли змін до програм, пов’язаних з російсько-українською війною.

«Сьогодні вчергове вносимо зміни до програм національного опору, шефської допомоги військовим частинам, національно-патріотичного виховання і, як наслідок, - до бюджету на 2022 рік. Зокрема, передбачаємо майже 2 мільйони гривень для військових частин, які базуються на території міста, та виділяємо понад 1 мільйон гривень на програму національного опору для придбання 300 одиниць форми, 300 пар взуття, головних уборів для добровольчих формувань територіальної громади», - прокоментував міський голова Олександр Симчишин.

Відео дня

Також члени виконкому проголосували за виділення: 

Нагадаємо, що від початку війни з бюджету міста на допомогу війську спрямували 25 мільйонів гривень.

Зокрема, у безоплатне користування 19-ій ракетній бригаді передали мобільний стоматкабінет, який може надавати послуги безпосередньо на бойових позиціях бригади.

Читайте також: В Хмельницькому повертають штрафи за безквитковий проїзд

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач95

    А толку,все одно розкрадуть(((
  • Лидия Антонова

  • Олена Тіткова

    То що батькам вже не потрібно скидатися на облаштування бомбосховищ?

    Es fero reply Олена Тіткова

    слухала якогось експерта...він сказав з цим питання розбереться. за збір коштів у батьків на бомбосховище. це повинна роботи влада чи мін осв. чесно не пам.ятаю кого дивилась.

keyboard_arrow_up