В Хмельницькому повертають штрафи за безквитковий проїзд

В Хмельницькому повертають штрафи за безквитковий проїзд

Штрафи “зайцям” виписуватимуть вже з 15 липня. 

В комунальному підприємстві “Електротранс” повідомили про відновлення штрафів за безквитковий проїзд. Вартість за поїздку “зайцем” становитиме 280 гривень. В “Електротрансі” пояснюють, розмір штрафу info складається з 2 частин:

  • Відео дня
    /li>

Повернуть штрафування вже з 15 липня. 

“Крок вимушений, адже, на жаль, великий відсоток пасажирів не усвідомлює важливості оплати проїзду. Живемо як у радянщину, а потрібно змінюватись, бути свідомим. Цінності порядності мають пріоритетними. Саме це відстоюють наші Захисники. Кожен квиток - це електроенергія, зарплата працівників підприємства, з якої йде відрахування на ЗСУ”, — пояснюють на підприємстві. 

Нагадаємо, з 1 липня, у Хмельницькому зросли тарифи на проїзд у громадському транспорті. Поїздка у “рогатому” з оплатою електронним квитком складає 6 гривень, без нього — 7 гривень, в автобусі — 12 гривень. Таке рішення прийняли на засіданні виконкому 23 травня. Мер Хмельницького заявив, що це вимушений крок, адже зросла вартість палива.

Разом з тим, збільшились ціни на проїзні квитки у тролейбусах. Проїзні на поїздки в “рогатих” контролери продають до 7 числа. Також їх можна придбати у додатку «Е-квиток» до 10 числа. Скільки тепер коштують проїзні читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач79

    Сьогодні черговий раз бачив. як кондукторша в тролейбусі 7 знущається на літнею переселенкою. Та показувала свої картки, але не задовольнила начальника. І заставила вийти бідну  жінку у чужому місті.  А в Польші безкоштовно люди їздили. Здається досить багато місцевих нелюдей отримують задоволення від знущання над беззахисними. І як українці збирається перемагати кацапів, як так відносяться одні до одного.
  • Татьяна Гадаль

    Вчера в 16 тролейбусі не працювали валідатори, але ж я поповнюю картку спеціально для того щоб їздити на тролейбусі,чому я маю ще платити водію за проїзд?То хіба моя вина,що валідатори не працюють?
  • Оксана Оксана

    До чого тут радянщина ,саме в радянські часи зайців практично не було .Пам'ятаєте компостери і напис:"Совесть-лучший контролер".От з цим неможливо не погодитися.Чи у радянщину все було погано?Були і позитивні моменти теж.
  • Читач 007.

    Не говоріть погане на електротранс я бачу як вони маслають і  в день і у вихідні...., Дякувати  треба електротрансівцям що вони є у нас

keyboard_arrow_up