У Хмельницькому списані автомобілі і металобрухт продаватимуть через державне підприємство

У Хмельницькому списані автомобілі і металобрухт продаватимуть через державне підприємство
  • У вересні в міській раді вже підписали угоду з системою "Prozorro", через яку продаватимуть комунальне майно.  
  • Списаний транспорт і металобрухт спробують реалізовувати і через державне підприємство "СЕТАМ". 
  • Сьогодні, 18 жовтня, підписали меморандум про співпрацю. 

Державне підприємство "СЕТАМ" з 2014 року займається продажем арештованого майна. Крім цього, реалізовує нерухомість, автомобілі та застарілу техніку, яка знаходиться у комунальній власності. Підключились до електронних торгів через OpenMarket в Херсонській, Луганській, Черкаській, Миколаївській та інших областях.

Державне підприємство "СЕТАМ" вже підписало угоди з обласною радою та декількома районними радами Хмельниччини. Спробувати продавати комунальне майно через державне підприємство хочуть і у Хмельницькому. Сьогодні, 18 жовтня, заступник міського голови Володимир Гончарук і генеральний директор ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов підписали угоду про співпрацю. 

Відео дня

- По попередньому меморандуму ми вже виставили на продаж автомобіль, який знаходиться у власності комунальної аптеки "Віола". По меморандуму з "СЕТАМ" хочемо виставити декілька автомобілів "Хмельницької міської ритуальної служби". Хочемо порівняти ефективність продажів на обох платформах, - розповідає Володимир Гончарук. 

Читайте також: Хмельницький буде продавати комунальне майно через ProZorro

Керівництво платформи OpenMarket, на якій і буде продаватись комунальне майно, кажуть, їхня система буде безкоштовною для міської ради. Гарантують і безпеку електронних торгів. 

- З вересня ми перейшли на технологію blockchain, яка дозволить підвищити довіру до приватного бізнесу, який цікавиться нашими об'єктами, а також максимізувати кількість учасників. Це дасть змогу гарантувати безпечність ставок, - каже Віктор Вишньов. - Також ми володіємо величезною клієнтською базою. Адже довіра і максимальна кількість учасників дозволить надати не лише ринкові ціни на об'єкти, а й перевищити їх.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анна Островська

    відмиватимуть гроші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up