У Хмельницькому збудують вулицю за 63 мільйона гривень

У Хмельницькому збудують вулицю за 63 мільйона гривень
Ілюстративне фото
  • Нова вулиця має сполучити Трудову та Старокостянтинівське шосе.

  • Будуватиме її ТОВ «СТЛ+М».

В найближчі п’ять років у Хмельницькому має з’явитися вулиця Мельникова. Вона сполучатиме вулицю Трудову зі Старокостянтинівським шосе на перехресті із Зарічанською. Сьогодні, 10 квітня, відбувся тендерний аукціон, на якому попередньо визначили виконавця робіт. Розповідаємо вам про деталі.

Якою буде вулиця Мельникова?

Вулиця Мельникова має сполучити Старокостянтинівське шосе (перехрестя із Зарічанською) та вулицю Трудову (поблизу автозаправки «Укрнафта»). Загальна довжина вулиці складатиме 1641,4 метра. Про це йдеться у технічному завданні. Ширина проїжджої частини вулиці становитиме 7,5 метра. На місці, де мають прокласти вулицю, вже є облаштований проїзд, проте його мають розібрати.

Приблизне розташування вулиці Мельникова

Скільки коштуватиме та як довго триватиме будівництво?

Початковою сумою, яку запропонувало управління капітального будівництва за прокладання вулиці, — 63 229 849 гривень. За право будувати вулицю Мельникова змагалися дві фірми — ПрАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56» та ТОВ «СТЛ+М». Сьогодні, 10 квітня, відбувся аукціон за цим тендером, на якому попередньо визначили підрядника. На початок аукціону «ШБУ №56» «поставило» 63 201 672 гривні, а «СТЛ+М» дещо менше — 63 049 998 гривень.

Відео дня

Протягом усього аукціону «ШБУ №56» ставку не знижувало. Тому «СТЛ+М» стало переможцем, адже запропонувало вигіднішу ціну за свою роботу. Надалі управління капітального будівництва має укласти з «СТЛ+М» договір. Якщо це станеться, економія коштів бюджету складе 151 674 гривні. Завершення будівництва вулиці заплановане на кінець 2024 року.

Нагадаємо, що «ШБУ №56» минулого місяця змагалося за право ремонтувати дороги Хмельницького протягом 2020 року. 26 березня відбувся тендерний аукціон, на якому «розіграли» ремонти доріг суцільним методом. Разом із «ШБУ №56» взяло участь комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг. Протягом аукціону обидві фірми ставки не знижували. Оскільки пропозиція «ШБУ №56» була більш вигідною для бюджету, саме воно й виграло аукціон.

30 березня відбувся інший аукціон, на якому ті ж фірми, КП БРЕД та «ШБУ №56», змагалися за право ремонтувати хмельницькі дороги «ямковим» методом. Протягом аукціону вони так само не знижували ціну. Проте переможцем стало вже КП БРЕД, адже більш вигідною була пропозиція саме цього підприємства.

Що відомо про ТОВ «СТЛ+М»?

ТОВ «СТЛ+М» зареєстроване в Давидківцях у березні 2014 року. Фірма має 21 вид діяльності, основним із яких є вантажний автомобільний транспорт, а одним із другорядних — будівництво доріг і автострад. Керівником підприємства є Олег Кузнєцов. Статутний капітал складає 2 000 000 гривень. Такі дані є сервісі YouControl.

Що відомо про «ШБУ №56»?

ПрАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56» зареєстроване у Хмельницькому червні 1994 року. Керівником фірми є Максим Волосінчук. Статутний капітал «ШБУ №56» — 4 409 522 гривні. Основний вид діяльності — будівництво доріг і автострад.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Виталий

    Все правельно. Хоть станет меньше пробок
  • Вадим

    Норм вулиця... вона потрібна. А безуспішна  тим  хто там  не проживає.  А у Верх  і вниз прибузька  там як не пропки то аварійні ситуації.
  • Сергей Белый

    Бесполезная улица совсем..
  • Вадим Дмитриенко

    И зачем? 3ⁿ0 метров вверх Винницкое шоссе, километр вниз Прибужская. Смысл данной дороги объясните?

    Светлый Алекс reply Вадим Дмитриенко

    Вадим Дмитриенко а сумма тебе не навивает смутные сомнения??)))

    Вова Мазур reply Вадим Дмитриенко

    Да-да, 63 ляма.
    Ето жесть!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up