У Красилові відкрили спортивно-реабілітаційний центр за 52 мільйони. Що там є (ФОТО)

У Красилові відкрили спортивно-реабілітаційний центр за 52 мільйони. Що там є (ФОТО)
Тут і далі — фото з сайту Хмельницької ОДА
  • Будівництво центру розпочали 2017 року.
  • Відкривали центр міністр та очільник ОДА.

У Красилові відкрили новий спортивно-реабілітаційний центр. Заклад має два басейни. Великий має розміри 25 на 8 метрів з глибиною 2,2 метра та трьома плавальними доріжками. Він призначений для спортивних занять. Малий басейн має розміри 12 на 8 метрів з глибиною 1,1 метра. У ньому будуть навчати плаванню, а також проводити реабілітацію дітей з інвалідністю. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької ОДА.

Окрім басейнів, у центрі є зала для групових занять дзюдо та фітнесом, роздягальні, душові, тренерські кімнати, дві зали для групових занять, дві спортивних зали з реабілітаційним обладнанням, кабінети спеціалістів — психолога, реабілітолога, масажиста. Крім того, є кабінет для реабілітації учасників бойових дій.

Вартість будівництва центру склала 52 мільйони гривень коштом державного та місцевого бюджетів в рамках програми «Велике будівництво». Підрядником було ТОВ «Компанія „Галеон“», роботи розпочали 2017 року. Відвідувачів центр почне приймати завтра, 15 листопада.

Відео дня

- За попередні два роки побудовано і  реконструйовано більше 200 спортивних об’єктів та ще багато інших проєктів розвитку інфраструктури громад,  – зауважив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов. – Хочу подякувати всім причетним до реалізації проєкту: обласній державній адміністрації, громаді, народним депутатам, та побажати цьому центру багато позитивних моментів розвитку. Нехай в ньому народжуються майбутні спортивні зірки, якими ми будемо пишатися.

Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій також наголосив, що цей проєкт – це яскравий приклад  спільної роботи всіх гілок влади, адже для включення його в програму “Велике будівництво” та належної реалізації були задіяні всі сили.

- Впевнений, що цей об’єкт сприятиме оздоровленню та розвитку як дітей, так і дорослих, – зауважив Сергій Гамалій. – Хочу побажати, аби ми на цьому не зупинялися і продовжували розбудовувати нашу Хмельниччину.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Віталій Українець

    Гвоздев відомий відтепер меценат !
  • Max Forosov

    Очень всё красиво, однако нужно еще деньги иметь немалые чтобы там иметь возможность пройти реабилитацию - у нас же бесплатного (или по доступной для простых людей цене) ничего теперь нет.

    Anna Blonska reply Max Forosov

    Да, меня вот тоже интересует цены в этом центре....
  • sdfgh cvbnmfghj

    52 миллиона  и битое зеркало.

keyboard_arrow_up