У сквері Шевченка дитячий майданчик оновлять за 3,3 мільйона гривень

У сквері Шевченка дитячий майданчик оновлять за 3,3 мільйона гривень
Дитячий майданчик у сквері Шевченка
  • Нове місце для хмельницької малечі з’явиться у центрі міста.

  • Там встановлять сучасні дитячі атракціони.

  • Завершити роботи мають до кінця літа 2020 року.

У центрі Хмельницького з’явиться сучасний дитячий майданчик. Його мають облаштувати у сквері імені Шевченка. За даними системи електронних закупівель «ProZorro», замовником майданчика є управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради. З міського бюджету на нього були готові витратити понад 3,313 мільйона гривень. Завершити роботи мають до 31 серпня 2020 року.

Сьогодні, 18 червня, відбувся тендерний аукціон. На ньому попередньо визначили фірму, яка облаштовуватиме майданчик. Це приватне підприємство «Люкс інстал», яке погодилося виконати роботи за 3,307 мільйона гривень. За даними сервісу YouControl, зареєстрована фірма у Хмельницькому 26 квітня 2019 року. Статутний капітал становить 10 тисяч гривень. Підприємство має 55 видів діяльності, основним з яких є будівництво інших споруд. Визначення підрядника ще не є остаточним, адже з ним ще мають укласти договір.

Як пояснила журналістам vsim.ua начальник відділу благоустрою Тетяна Циб, майданчик облаштують на місці того, який зараз розташований у сквері зі сторони вулиці Героїв Майдану. Його площа буде такою ж, як і зараз. Розміщені тут скульптури Мазура переміщувати не будуть. Згідно з технічним завданням, яке є у системі «ProZorro», майданчик матиме штучне покриття з поліуретану товщиною щонайменше 1,5 сантиметра. Воно має бути екологічно чистим та стійким до перепаду температур та ультрафіолетового випромінювання.

Відео дня

На майданчику мають встановити дитячі атракціони:

  • 2 канатних ігрових комплекси. Призначені для дітей від 7 до 14 років

  • Гойдалка «Гніздо». Призначена для дітей від 7 до 14 років

  • Гойдалка «Малятко». Призначена для дітей від 1 до 4 років

  • Карусель

  • Дитячий зрістомір «Ростішка»

  • Канатний ігровий комплекс

  • Ігровий комплекс «Carrax play ship»

  • «Busyboard» — 4 розвиваючі дошки, призначені зокрема для дітей з інвалідністю, вадами органів чуття та труднощами у навчанні

  • «Spinning machine»

  • Велике похиле обертове кільце

  • Мала карусель

  • Гойдалка для дітей з обмеженими фізичними можливостями

Канатний ігровий комплекс
Канатний ігровий комплекс
Carrax play ship
Spinning machine

 

Гойдалка для дітей з обмеженими фізичними можливостями

Нагадаємо, що зараз у сквері Шевченка триває поточний ремонт скульптур Мазура. Наразі ремонтують дві скульптури — «Рибу-кит» та «Бабку». Над цим працюють майстри та учні вищого професійного училища №11. Міському бюджету ремонт двох скульптур обійдеться у 100 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Конст Лесовой

    Ви українську мову тільки від російської захищаєте? Дратує впихання англійщини де треба та не треба. Дітям теж так будете пояснювати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up