У яких будинках найбільше боржників «Хмельницькводоканалу» (РЕЙТИНГ)

У яких будинках найбільше боржників «Хмельницькводоканалу» (РЕЙТИНГ)
Ілюстративне фото
  • В окремих багатоповерхівках Хмельницького боргують сотні тисяч гривень.

У «Хмельницькводоканалі» вчергове опублікували список багатоквартирних будинків, у яких налічується найбільше боржників. Повідомлення такого змісту оприлюднили на сайті комунального підприємства сьогодні, 11 жовтня. Саме на цю дату є актуальними дані.

У переліку є 10 адрес. Сума заборгованості за водопостачання і водовідведення за кожним із них коливається від 574 до 284 тисяч гривень. Лідером рейтингу є будинок на Львівському шосе, 39/1. Там борги мають 80% споживачів, а це 137 квартир. Повний рейтинг переглядайте нижче.

Відео дня

Читайте такожХто найкраще платить за воду в Хмельницькому (РЕЙТИНГ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Иван Соколов

    Людей зробили рабами тарифів штрафів податків.роботи ноль в державі війна а вони про борги.
  • Виктор Денисюк

    Якщо стільки боргів,а постачальники в плюсі,з великими зарплатами та преміями,то чи не завищені тарифи?? Чому при таких боргах не банкрут??

    cghfghfgj hjhkghjk reply Виктор Денисюк

    Потому что мы платим за воду с такой наценкой, которая не только все покрывает но и делает из хозяев этих предприятий мультимиллионеров.
  • Степан Томашевський

    А с чого люди можуть платити..Ціни космічні поробили тварюкі і ждуть плати..
  • Max Forosov

    Зеленській сказав що людей не можна ділити на дві половини, коли одні будуть з водою а інші без. Зараз така ситуація що копійки грошей нема де заробити. Багато людей голодують або не мають навіть на дешеві елементарні ліки. В Харкові мер виступив і сказав що вся комуналка до кінця війни безкоштовна (за рахунок міського бюджету). Бо наразі думати про збагачення не на часі.

keyboard_arrow_up