"Укртелеком" підвищує тарифи на телефонний зв'язок: скільки доведеться платити

"Укртелеком" підвищує тарифи на телефонний зв'язок: скільки доведеться платити
  • Один з найбільших українських операторів телекомунікацій «Укртелеком» з 1 березня 2020 року підвищує абонентську плату.

З 1 березня "Укртелеком" підвищує абонентську плату за стаціонарний телефонний зв’язок. Про це повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу компанії.

Вартість тарифів "Домашній безлімітний" і "Домашній базовий" підвищать на 24%. Таким чином вартість послуги за першим тарифом буде 123 гривні на місяць,  раніше - 99 гривень. Другий тариф коштуватиме 117 гривень на місяць, раніше - 94 гривні.

Водночас зросте на 10% ціна тарифів "Простий" і "Простий мінімальний".

Відео дня
  • "Простий" з 67,10 гривні зросте до 73,81. 
  • "Простий мінімальний" з 65,14 до 71,65 гривні.

Окрім цього, "Укртелеком" від 1 березня підвищує вартість послуги проводового радіомовлення. Так, якщо раніше плата за радіоточку становила 35 гривень, то від 1 березня - 45 гривень. 

Читайте також: Українцям пообіцяли рекордне зниження ціни на газ: деталі

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Igor Chinyuk

    Я думаю, что стационарными телефонами пользуются только коммунальные службы...
  • Sergiy Tkachuk

    Укртелеком, коли люди відмовляються він стаціонарного номера, пропонуєте зниження тарифу на 40 відсотків (принаймні мені таке пропонували), тож оце підвищення, на мою думку, нічим не обгрунтоване, окрім бажання наваритися.
    Проте, стаціонарний номер все більше втрачає актуальність.
  • Іван Петров

    ЗА-Є ***И! пора відключати цю херню. плачу 240 грн. на місяць за 4 мб. інтернету і стаціонарний телефон який нафіг не потрібний, то вони ще хочуть підняти тариф, нехай ідуть в сраку!

    Петруха Назаров reply Іван Петров

    X-city поможе. Я перейшов з токоїж біди. Тепер за 100 мегабіт 150 грн в місяць.

    Іван Петров reply Іван Петров

    Петро Онищенко так я ж і пишу 3-4мб і це в кращому випадку буває і1,5.

    Петро Онищенко reply Іван Петров

    Іван Петров ви ще перевірте реальну швидкість. Із заявлених 20 або більше мегабіт насправді 3 мегабіти
  • Алла Мацькова

    Підвищуйте.....то взагалі залишитесь без абонентів......одиниці користуються стаціонарним зв'язком то ще й ті відмовляться....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up