Уряд збирається підвищити мінімальну зарплату: коли та на скільки

Уряд збирається підвищити мінімальну зарплату: коли та на скільки
Ілюстративне фото
  • Зарплата українців може зрости вже за два місяці.

  • Наступні підвищення планують на 1 січня та 1 липня 2021 року.

Кабінет міністрів вирішив підвищити в Україні мінімальну зарплату. Попередньо визначили, коли будуть її змінювати та на скільки. Про це з посиланням на прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля повідомив Офіс Президента.

Отож, сума мінімальної зарплати, дата її встановлення та зміна до попереднього показника:

  • Відео дня
    /li>

Нагадаємо, що зараз мінімальна зарплата в Україні складає 4723 гривні. Такий показник діє 1 січня цього року. Із заробітної плати кожного працівника вираховуються податок на доходи фізичних осіб (18%) та єдиний військовий збір (1,5%). Решта видається на руки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Маріна

    Медики на руки получають 3200, навіть нема мінімалки, позор. Для чого з мінімальної вищитувати?  Дайте таку зарплату щоб мінімалку получати хочаб, а не її остатки.
  • Людмила

    Тож мали піднімати з 1 липня,ото людей дурять
  • Читатель

    У нас в стране и так за минималку никто не работает.
    Подымают минималку специально чтобы повысить налоги, сборы, штрафы,так как все привязано к минималке по формуле.
    Лохотрон.
    Лучше пенсию повышайте и привязывайте все налоги к пенсии, а так это полнейший лохотг, где проиграют люди.
  • Таня

    4723 мінімалка , а чого тоді в газеті відділ Робота є ЗП 3500
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up