В Україні зросте мінімальна зарплата: коли і на скільки

В Україні зросте мінімальна зарплата: коли і на скільки
Фото "Прямий"
  • Кабінет міністрів пропонує підвищити мінімальну заробітну плату на 550 гривень.

Проєкт нового бюджету на 2020 рік передбачає, що середньомісячна заробітна плата зросте до 4723 гривень. Про це під час брифінгу заявила міністерка фінансів Оксана Маркарова, передає "ТСН".

  • "Мінімальна заробітна плата, яка закладається в цей бюджет, збільшується на 550 грн і складатиме станом на 1 січня 2020 року 4723 грн", - зазначила Маркарова.

Як вона уточнила, така сума відповідає показникам зростання. 

  • "Наше головне завдання – економічне зростання, зокрема, економічне зростання через зростання продуктивності", - наголосила Маркарова.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Правдоруб

    Після вирахування податків прибавка стає не 550 грн, а 150 грн(

    валерія reply Правдоруб

    які податки? Це ви не податки сплачуєте, а відложуете собі на пенсію, на відпускні, на лікарняні, діткам на лікарняні, на декретні, на .....Собі в заначку відложуете, щоб з неї вам платили різні види прибавок до зарплати за рік.

    А скоро ви будете платити ПОДАТКИ по КВЕДам, як підприємці, яким ви заздрили  а також за робоче місце вашого бізнесу (коровника чи свинарника ХЛІВА) ДЕПУТАТАМ обласної чи районої ради, щоб ті більше ЖЕРІЛИ
    КВЕДИ в податкову на ПОДАТКИ:
    01.46
    Розведення свиней
    01.41
    Розведення великої рогатої худоби молочних порід, вирощування та розведення великої рогатої худоби молочних порід
    одержування сирого молока корів, у т.ч. м'ясних порід0
    1.47
    Розведення свійської птиці
    Цей клас включає: розведення та вирощування свійської птиці:
    курей, індиків, качок, гусей, цесарок
    одержування яєць свійської птиці
    діяльність інкубаторних станцій з вирощування свійської птиці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up