Журналісти vsim.ua підготували для вас підбірку свіжих вакансій.
Дізнавайтесь актуальні пропозиції з високою зарплатою.
Сайти з пошуку роботи майже щогодини поповнюються новими пропозиціями. З усього переліку можна знайти вакансії на будь-який смак. Такі пропозиції з’явились на сайті work.ua за останній тиждень.
Підготували для вас підбірку вакансій із зарплатою понад 15 тисяч гривень. Обрали повну зайнятість та пропозиції за останні 7 днів. Дивіться, кому й скільки готові платити.
наполегливість, чесність, організованість, відповідальність
щоденне звітування, впевнений користувач ПК
наявність власного автомобіля на випробувальний період
Обов’язки:
пошук нових, та підтримка існуючих клієнтів, які надалі обслуговуються офісними менеджерами. Наші клієнти це салони вікна-двері, штори, дизайнерські студії, заводи виробники ПВХ, та алюмінієвих вікон, магазини буд матеріалів
презентація компанії та продуктів
проведення переговорів, рекламних компаній, акцій.
забезпечення клієнтів виставковими стендами та рекламною продукцією
Зйомка та розбивка планово висотних координат заданої точки;
Опрацювання даних розробка виконавчих схем;
Здійснення контролю за дотримуванням виробничим персоналом точності геометричних параметрів, за станом геодезичних приладів, засобів лінійних вимірювань, правильністю їх зберігання та експлуатації.
Базова вища освіта бакалавр, молодший спеціаліст за напрямом підготовки «Харчова технологія та інженерія» спеціальність «Технологія харчування»;
для бакалавра або молодшого спеціаліста — стаж роботи в закладах харчування не менше 3 років або курсове підвищення кваліфікації і стаж роботи за професією кухаря 5 розряду не менше 5 років.
Обов’язки:
Керує виробничо-господарською діяльністю підрозділу із забезпечення ритмічного випуску якісної продукції власного виробництва у належному асортименті.
Розробляє рецептури нових страв.
Організує вивчення попиту споживачів з метою забезпечення різноманітного асортименту страв, кулінарних виробів.
Складає заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечує своєчасне їх отримання зі складу, контролює терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
Здійснює постійний контроль за технологією виготовляння їжі, нормами закладання сировини та додержанням санітарних правил.
Проводить у складі бракеражної комісії бракераж готової продукції.
Забезпечує раціональну організацію технологічного процесу, підбирає і розміщує кухарів та інших робітників виробництва, складає графіки виходу їх на роботу.
Контролює правильну експлуатацію технологічного устаткування, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів.
Організує облік та контролює складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність.
Контролює додержання працівниками правил охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
Проводить інструктаж з технології виготовляння їжі, роботу з підвищення кваліфікації працівників.
Катерина Лучко
Vadim Datkov