Від кав’ярень до саун: підбірка бізнесу, який продається в Хмельницькому

Від кав’ярень до саун: підбірка бізнесу, який продається в Хмельницькому
  • У Хмельницькому продається низка готового бізнесу.
  • Дивіться фото, дізнавайтеся ціни та опис.

Кав’ярні, салони краси, сауни. Станом на 4 серпня, в Хмельницькому продається 21 позиція готового бізнесу. Все це - об’єкти в різних мікрорайонах міста. Ціни стартують від 80 тисяч гривень. Такими є дані сайту dim.ria.

Дізнавайтеся далі, що, де і за скільки можна купити. Також нагадаємо: раніше ми розповідали вам про найдешевші будинки, які продаються в Хмельницькому та районі. Більше про це дізнавайтеся в окремому матеріалі - Найдешевші будинки Хмельницького і району: як виглядають і скільки коштують.

Торгове місце 

80 000 грн.

Відео дня

Розташування - Вул. Геологів

Загальна площа - 28 квадратних метрів

Опис: Діючий прибутковий бізнес - заклад громадського харчування з додатковим критим майданчиком, столами і лавками. Місце знаходження - ринок "Поділля-2".

Кав’ярня

213 483 грн.

Розташування - мікрорайон Південно-Західний

Площа - 6 квадратних метрів

Опис: в наявності все необхідне обладнання: кавомашина, кавомолка, холодильник, морозильна камера, льодогенератор. Повний набір посуду для обслуговування кав'ярні: кнок бокс для кави, пітчера, джигери, банки/ємкості для зберігання продуктів, столові прибори. Барна стійка обладнана скляною вітриною та зручними полицями для гарної викладки товару, два столики, місце під рекламу. Напрацьована клієнтська база та мережа постачальників.

Кав’ярня

299 625 грн.

Розташування: Кам’янецька, неподалік суду

Площа - 13 квадратних метрів

Опис: знаходиться в першій лінії від дороги. Велика кількість постійних клієнтів та потік клієнтів різних організацій. Поруч транспортна зупинка, продуктові магазини та інше.

Що ви отримуєте:

- кавова машина, кавомолка

- холодильне обладнання

- меблі та техніка

- повний комплект барного обладнання

- комп'ютерне забезпечення

- камери відеоспостереження

- охорона

- лічильник на електрику.

Кав’ярня

374 532 грн.

Розташування - проспект Миру

Площа - 23,22 квадратних метри

Опис:  капітальний ремонт приміщення, утеплення мін. ватою 10 см. Знаходиться в першій лінії від дороги. Територія перед кав'ярнею - 70 м. кв, виложена бруківка, позаду кав'ярні 50 м. кв площі встановлено столики, стільці та парасолі. По всій території та всередині ведеться відеоспостереження. Велика кількість постійних клієнтів та потік клієнтів різних організацій. Поруч транспортна зупинка, шиномонтаж, продуктові магазини та інше.

Що ви отримуєте:

- кавова машина, кавомолка

- кондиціонер

- холодильне обладнання

- меблі та техніка

- повний комплект барного обладнання

- комп'ютерне забезпечення

- камери відеоспостереження

- охорона

- лічильник на електрику.

МАФ

468 165 грн. 

Розташування - Південно-Західний мікрорайон

Площа - 20 квадратних метрів

Опис: Напроти речового ринку, на зупинці

- Вивід води та каналізація

- проточний водонагрівач

- кондиціонер

- ремонт, на підлозі плитка

Гарний варіант під продовольчий та непродовольчий магазин.

Торгове місце

561 798 грн.

Розташування - вул. Геологів

Площа - 19 квадратних метрів

Опис: Продається капітальний цегляний гараж, який розташований на речовому ринку в торговому ряду по вулиці Геологів 22, приміщення у приватній власності й ділянка під ним теж, кадастровий по ділянці присвоєний.На гаражі є надбудова, використовується як склад та кабінет, місце чудове для розвитку бізнесу, підключено електроенергію. можливо зробити хороший великий магазин з складом на даху.

МАФ

692 884 грн.

Розташування - мікрорайон Дубове

Площа - 28 квадратних метрів

Опис: Зупинка громадського транспорту. Трафік. Стабільні орендарі. МАФ має поліпшення архетипу, тому сервітут поновлюється. В приміщенні ремонт, санвузол. В приміщенні орендарі, можливий продаж як інвестицію, так і для ведення особистої діяльності.

Ательє

935 955 грн.

Розташування - мікрорайон Дубове

Площа - 59,5 квадратних метрів

Опис: продається комерційне приміщення, зараз діюче ательє, продається зі всім обладнанням (якщо не потрібно обладнання ціна буде меншою). Можна розглядати під перукарню, автомобільний магазин, швейний цех і т.д. Обєкт має чудове розташування.

Продуктовий магазин

1 123 595 грн.

Розташування - мікрорайон Ракове

Площа - 36 квадратних метрів

Опис: продаж розкрученого продуктового магазину разом з приміщенням, обладнанням та товаром. Успішний магазин, продаж у звязку із сімейними обставинами. Магазин знаходиться прямо на зупинці, високий потік людей.

Кафе

1 385 768 грн.

Розташування - мікрорайон Лезневе

Площа - 122 квадратних метри

Опис: наразі, діюче як кафе, де можна смачно поїсти домашньої свіжої їжі.

Документи:

- договір сервітуту,

- всі робочі проєкти на внутрішнє газопостачання, водопостачання, електропостачання і

- паспорт прив'язки на 121, 2 кв.м. все решта прилегла територія;

Місце, про яке знають і яке користується чималою популярністю серед місцевих і не тільки. Є власний санвузол, встановлені камери відеоспостереження, жалюзі, кондиціонер. Місце розташування дуже хороше, адже поруч проїздна частина, зупинка міського транспорту, магазини, а також житлова зона.

Магазин

1 498 127 грн.

Розташування - вулиця Тернопільська

Площа - 61 квадратний метр

Опис: дуже вигідне місцерозташування, ліцей та школа одразу біля магазину, багато будинків, зроблений ремонт, є кухня, рукомийник, санвузол, кладовка, велика добудова з панорамними м/п вікнами, замінена проводка, нові радіатори, лічильники на світло та воду, пожежна сигналізація. 

Ринок

1 835 206 грн.

Розташування - Львівське шосе

Площа - 1 212 квадратних метри

Опис: Продам ринок ЕВЕРЕСТ-1. Загальна площа 1212 м2. На території розміщені 104 кіоски (торгові та складські), капітальне приміщення під адміністрацію ринку або інше (2 кімнати, коридор) 40 м2., приміщення для пункту охорони.

Салон краси

2 434 457 грн.

Розташування - мікрорайон Виставка

Площа - 60 квадратних метрів

Опис: наразі це салон краси, є місце для перукарів, манікюру, педикюру та масажу. Опалення індивідуальне газове та електро, теплі підлоги. Є бойлер на гарячу воду. Перший поверх у будинку, закрита територія, два виходи.

Салон краси

2 846 442 грн.

Розташування - вул. Степана Бандери

Площа - 76 квадратних метрів

Опис: продаж приміщення з новим ремонтом в ТЦ Монблан. Приміщення розташоване на 3 поверсі поруч з ескалатором. Зроблений якісний ремонт. Продається з орендарями (салон краси).

Салон краси

3 370 786 грн.

Розташування - вул. Панаса Мирного

Площа - 78, 3 квадратних метрів

Опис: новий ремонт, натяжна стеля. Підлога (покриття): керамічна плитка. Підігрів води: бойлер. Обладнання: меблі, телевізор, ресепшн, лічильник на електрику, лічильник на воду.

Салон краси

4 494 382 грн.

Розташування - вул. Свободи

Площа - 92 квадратних метри

Опис: діючий салон-магазин з орендарями (довгострокова оренда) . В новому будинку , в центрі міста, загальна площа 92 м.кв, з новим ремонтом, відеонаглядом, охороною сигналізацією. Окремий вхід, цілодобовий доступ, велика парковка. Хороший трафік.

Сауна

4 681 648 грн.

Розташування - Львівське шосе

Площа - 181 квадратний метр

  • Дві окремі сауни (на 10 кВт та 15 кВт)
  • Басейн (35 м3)
  • Солярій
  • Джакузі.

Хостел

6 741 572 грн.

Розташування - мікрорайон Озерна

Площа - 258 квадратних метрів

Опис: Продаж готового бізнесу - хостел. Дуже зручне місце розташування поряд все необхідне - зупинка транспорту (у всі напрямки міста), ринок, АТБ, магазини, аптека, відділення банку та пошти.

У комплекс входить 7 окремих кімнат з меблями та технікою ( телевізор, холодильник, кондиціонер, пральна машина) а також індивідуальне опалення кожної кімнати, бойлер. В кожній кімнаті є сан вузол. При вході облаштований рецепшин (з відео наглядом). Є можливість облаштування парко місць.

Приміщення

13 857 677 грн.

Розташування - вул. Панаса Мирного

Площа - 379 квадратних метрів

Опис: р-н Озерна, поруч зупинки, ідеальний пішоходний та транспортний трафік. цоколь/підвал 77, 8м2, перший поверх 75, 3м2, другий поверх 111, 0 м2, третій поверх 115, 1м2.

Майновий комплекс

14 232 208 грн.

Розташування - вул. Геологів

Площа - 542 квадратних метри

Опис: Продаж майнового комплексу із унікальною системою зберігання фармацевтичних виробів з відповідними сертифікатами. Розташований на окремій закритій території із зручним підїздом та транспортною розвязкою.Є 800 кв.м. вільної фасадної території що дає змогу побудувати приміщення вільного призначення.

Сауна

14 531 834 грн.

Розташування - вул. Героїв Маріуполя

Площа - 314, 5 квадратних метри

Опис: Продається готовий бізнес - 2 окремі сауни (фінська електрична і на дровах), приміщення з кімнатами для відпочинку, басейнами, більярдний зал, два готельних номери, окремий будинок під проживання, мисливський будинок для святкувань на 16 місць, мангал. Територія закрита, є місце під стоянку авто.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up