Які ціни на хліб у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)

Які ціни на хліб у Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА)
  • Продовжуємо моніторити вартість продуктів у Хмельницькому. 
  • Дізнавались, які ціни на хліб. Переглядайте інфографіку.  

Журналісти vsim.ua продовжує слідкувати за вартістю продуктів у Хмельницькому. Щомісяця на нашому сайті ми розповідаємо про ціни ціни на овочі, молочні вироби, а також курячі яйця. До прикладу, минулого разу аналізували ціни на сало і м’ясо. Детальніше, як вони змінились за останніх кілька місяців, можна прочитати за посилання. 

Цього разу розповімо про хліб. Це найпопулярніший продукт в раціоні українців. Житній, пшеничний, гречаний, тостовий, з висівками чи батон. Від його різноманіття на прилавках розбігаються очі. Є чимало виробників і видів на будь-який смак. 

Ми дізналися, за скільки продають хліб у Хмельницькому. Обрала перелік найпопулярніших різновидів. А для порівняння відвідали супермаркети, продовольчий ринок, кіоски із хлібобулочними виробами та магазини. 

Відео дня

Отож, які ціни на хліб, переглядайте в інфографіці. 

Який прогноз?

Світлана Черемісіна, наукова співробітниця відділу ціноутворення та аграрного ринку національного наукового центру «Інститут аграрної економіки»:

За прогнозами Світлани Черемісіної, ціна на борошно залишатиметься стабільною в межах 15-17 грн за кілограм, а вартість інших видів круп – рису, пшона тощо – може зазнати незначних коливань у межах 3-5%, цитує експертку видання thepage.ua.

Але загалом, за прогнозами фахівців, помітних стрибків цін на крупи, борошно та хлібобулочні вироби в найближче півріччя не очікується. 

Читайте також:

Картопля здорожчала: порівняли ціни у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • галина

    Всі буханки хліба різні по вазі.
  • Бронислав Кушнирович

    я ні как не розумію в Обьед Ємират нафто дуже богато  соответствен і нафто бесплатно в нас Хмельниц Обл -Аграрная хліба дуже-дуже богато ..а хлію дуже --дуже дорогий  а в оправданія нам кажут а его треба вірости і зібрати ..--ЗРАЗУМІЛО --а в Єміратах що ні теж саме теж добивают і переробляют ще більше витрат ..ну теперь ВИВОД сами зробить
  • Майя Зализнюк

    Тостовий хліб в СІЛЬПО,АТБ- 34 гр.

keyboard_arrow_up