Які зарплати у керівництва Хмельницької ОВА (ІНФОГРАФІКА)

Які зарплати у керівництва Хмельницької ОВА (ІНФОГРАФІКА)
  • Майже 7,9 мільйона витратили на зарплати 23 працівників.

  • Дізнавайтеся, кому та скільки дісталося.

За дев’ять місяців, від середини 2022 року, керівництву Хмельницької обласної військової адміністрації нарахували майже 7,9 мільйона гривень зарплат. Це безпосередньо голова та його заступники, а також керівники департаментів, управлінь та відділів — загалом 23 працівники.

Журналіст vsim.ua подав до Хмельницької ОВА запит щодо зарплат та проаналізував отриману відповідь. Перш за все варто розповісти про те, з чого складається зарплата посадовців:

  • Відео дня
    /li>

З зарплати утримується 18% податку на доходи фізичних осіб та 1,5% військового збору, а решта виплачується «на руки». До прикладу, якщо директору департаменту нарахували 40 000 гривень зарплати, то «на руки» він отримає 32 200 гривень.

Найбільше зарплату за дев’ять проаналізованих місяців очікувано мав тепер уже звільнений голова ОВА Сергій Гамалій. У середньому це було понад 75 тисяч гривень на місяць або ж понад 678 тисяч за дев’ять місяців. Мало того, при звільненні Гамалію виплатили понад 137 тисяч гривень за невикористану відпустку.

Варто зазначити, що у Сергію Гамалію не виплачували премій та матеріальних допомог. У нього був оклад в межах 50-70 тисяч гривень, а з доплат — гроші за роботу з державною таємницею, індексація, компенсація за відрядження та лікарняні.

У його ж заступників, до прикладу, були оклади не більше 20 тисяч, однак премії та надбавки за інтенсивність часом складали більш як 100% окладу. Втім, до зарплати голови вони все одно не дотягували. Суми середніх щомісячних зарплат та повних сум виплат за дев’ять місяців переглядайте нижче.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • R Demir

    Жахіття!!!  Пенсіонери жебракують, більша частина населення доведена убогістю до відчаю,  діти помирають із за відсутності коштів на лікування, а "елітно" орденоносно-кольорові  виродки, кровососи  жирують за рахунок громадян.  Жахіття !!!  Схаменіться, іроди, бо лихо вам буде !!!
  • Василий Костюк

    "Світло є в кінці тоннелю , та тільки тоннель , су.а, не кінчається!" - Так і у нас з благими намірами, які на практиці докорінно відрізняються ... Доки не припинемо мутити , брехати , хизуватися плодами хитрощів і брехні в угоду власного черева , не ставлячи інтереси громади і суспільства насамперед , підбираючи і розставляючи кадри за знаннями, діловими якостями і патріотизмом , - до тих пір не припинеться штурханина  спритних ділків за посади , на яких зарплати в десятки разів вище мінімальної, яка вважається достатньою щоб людина жила , однак не є такою , щоб людина добре жила .  Потужним регулятором, фільтром , справедливим мірилом відповідальності і в цьому важливому питанні має бути держава.
  • І Франко

    Усіх ув'язнити на довічно!!!
  • І Франко

    Вроди трикляті, кровососи ненажерливі!

keyboard_arrow_up