За скільки в Хмельницькому здають житло в новорічну ніч: огляд цін

За скільки в Хмельницькому здають житло в новорічну ніч: огляд цін
  • У Хмельницькому вже почали бронювати житло на Новий рік.
  • Серед вільних варіантів є і скромні квартири, і будинки з басейном чи джакузі. 
  • За скільки цього року продають новорічну ніч в Хмельницькому?
  • Підготували для вас огляд цін і житла.

Новий рік святкуватимуть майже за місяць. У Хмельницькому вже з’явилася новорічна ялинка і триває підготовка до різдвяного ярмарку. У продажі є святкова атрибутика. Ялинки, прикраси, вогники та інші дрібнички на полицях магазинів нагадують, що свято наближається. 

Разом із цим постає запитання - де провести новорічну ніч? Як правило, обирають різні варіанти. Скажімо, святкування в закладі, вдома чи навіть у подорожі. Цьогорічна пандемія ввела свої корективи на роботу багатьох сфер. Отож деякі з вище перерахованих варіантів поки залишаються під питанням. 

Якщо ж святкування вдома не до душі, можна скористатися орендою житла. Користуються цією послугою всі прихильники новорічних тусовок. Адже це дозволяє провести ніч на “нейтральній” території. 

Відео дня

Вибір квартир і будинків на подобову здачу чималий. Ще за місяць до свята квадратні метри для вечірки почали розбирати. Журналіст vsim.ua дізналася, яке житло ще є вільним і його вартість. Винайняти можна як невелику квартиру із скромним ремонтом, так і будинок із сауною та басейном. Що пропонують ріелтори?

Однокімнатні квартири: від 1 500 до 4 000 гривень за ніч

Увесь перелік квартир, що здають подобово, є на сайті dom.ria. Ми розглянули одно-, дво-, три- і чотирикімнатні квартири. А також запитали у ріелторів про здачу будинків на Новий рік. Щоб надати чітку відповідь стосовно вартості, ріелтори запитували, скільки осіб буде одночасно в квартирі та їхній вік.

Розпочнемо із однокімнатних. Станом на сьогодні, 30 листопада, в місті здають 37 квартир. У звичайні дні ціна за одну добу коливається від 280 до 700 гривень. Щоб дізнатися вартість в новорічну ніч, ми обрали квартири в різних мікрорайонах міста та зв’язалися з ріелторами. Загалом вартість оренди однокімнатних квартир на Новий рік від 1 500 до 4 000 гривень. Розповідаємо більше про помешкання, що поки є вільними.

Квартира на Свободи. Помешкання знаходиться неподалік ТРЦ “Оазис”. Ціна - 599 гривень. В описі вказано, що є 2 спальних місця. По телефону ріелтор сказала, що можуть забезпечити додатковими. В описі квартири йдеться про наявність панорамних вікон, ремонту, нових меблів, wi-fi та інших зручностей. За новорічну ніч ціна оренди 1 500 тисяч.

Однокімнатна квартира на Озерній. Знаходиться на вулиці Панаса Мирного. Вартість за добу - 300 гривень. В описі вказано, що ремонт виконаний в східному стилі. “Шкіряне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Над ліжком підсвічування - дуже романтично”, - зазначено в оголошенні. Вартість оренди на Новий рік - 2 тисячі. 

Однокімнатна квартира на Кам’янецькій. Розташована в центрі міста. Вартість за добу в звичайні дні - 500 гривень. Помешкання не здають для гучних святкувань. Тим не менш, готові здати квартиру в новорічну ніч. За словами ріелтора, при умові, що буде 2 особи - ціна 4 тисячі гривень. Більше людей - більша вартість. 

Квартира на Зарічанській. У порівнянні з попередніми ремонт тут скромніший. Ціна за добу - 300 гривень. Є 4 спальних місця. Здача можлива при наданні документів, що засвідчують вік орендарів. Вартість оренди в новорічну ніч - 3 тисячі гривень. 

Двокімнатні квартири: від 4 до 7 тисяч 

Двокімнатні квартири на Новий рік у Хмельницькому, ймовірно, користуються більшим попитом ніж однокімнатні. Чимало помешкань вже “розібрали”. А деякі з них власники відмовляються здавати для святкування. 

У Хмельницькому станом на 30 листопада здають 26 двокімнатних квартир. У звичайні дні ціна коливається від 200 до 700 гривень за добу. 

Перш ніж повідомити ціну, ріелтори цікавляться кількістю осіб, які будуть знаходитися в квартирі. Відштовхуючись від цього, кажуть вартість. Від 4 до 7 тисяч - саме стільки хочуть за новорічну ніч власники. Розповідаємо на прикладах вільних помешкань. 

Двокімнатна квартира на Зарічанській.  Знаходиться неподалік зупинки “Думка”. Ціна за добу - 450 гривень. Є 5 спальних місць. В оголошенні вказано, що квартиру здають лише порядним людям. У новорічну ніч оренда коштуватиме 4-5 тисяч гривень. Такою буде ціна за умови здачі для двох осіб. 

Квартира на Володимирській. Розташована неподалік майдану Незалежності. Є 4 спальних місця. Ціна за добу в звичайні дні - 650 гривень. В оголошенні написано, що в квартирі зроблено капітальний ремонт і є нові меблі. Ріелтор повідомив, що на Новий рік помешкання здають мінімум на 3 доби. Ціна за ці дні становитиме 4 тисячі гривень. 

Квартира на Соборній. Розташована в центрі Хмельницького. Є 6 спальних місць. Вартість за добу - 600 гривень. Серед особливостей планування - кухня-студія. У новорічну ніч квартиру готові здати максимум для 8 людей. Вартість - 7 тисяч гривень. 

Двокімнатна квартира на Проскурівській. Ще один вільний варіант для святкування Нового року. У квартирі є 5 спальних місць. Знаходиться неподалік Ангела скорботи. Ціна за добу в звичайний день - 550 гривень. Вартість оренди в новорічну ніч - 6 тисяч гривень. 

Багатокімнатні квартири та будинки - від 10 до 13 тисяч

Помешкання із великою кількість кімнат - такі активно розглядають хмельничани. Про це кажуть самі ріелтори. Оголошень із здачею трикімнатних квартир нині є 6. Деякі з них на Новий рік уже зайняті, іншу частину власники принципово не здають. Вільною все ще є квартира на Завадського. Вартість за добу в звичайні дні - 600 гривень. У квартирі зроблений ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. Для святкування Нового року помешкання можуть здати щонайбільше для 8 осіб. Ціна - 10 тисяч гривень. 

Серед чотирикімнатних квартир є всього 2 оголошення. Одну із них на Новий рік уже забронювали. Іншу для святкування не здають. 

Будинки подобово - ще один варіант для великих компаній. Перевага - чимала кількість спальних місць: від 16. На сайті dom.ria є 4 оголошень про здачу таких будинків. Та лише 2 із усіх поки залишаються вільними й готові прийняти гостей на свято.

Будинок в Дубовому. Є 16 спальних місць. В описі йдеться, що в будинку є сауна, басейн, більярд, мангал та інші зручності для відпочинку. За добу в звичайні дні вартість помешкання - 1 500 тисяч. Басейн і сауна оплачується окремо. За вказаним номером телефону повідомили, що будинок активно розглядають для святкування Нового року. Здають його мінімум на 2 доби. Новорічна ціна - 13 тисяч гривень. При бронюванні просять 50% завдатку. 

Ще один будинок із лазнею і джакузі здають для святкування Нового року. Розташований він, як і попередній, в мікрорайоні Дубове. Розрахований на 20 спальних місць. Є тераса з мангалом, лазня і джакузі. Ціна за добу в несвяткові дні - 2 500. На Новий рік будинок здають мінімум на 2 доби. Вартість - 13 тисяч. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up