Зірка на замовлення: за скільки співатиме Пономарьов та жартуватиме Леся Нікітюк

Зірка на замовлення: за скільки співатиме Пономарьов та жартуватиме Леся Нікітюк
  • Наближається “золотий” сезон корпоративів.
  • Працюють у святкові дні майже всі селебріті.
  • Скільки беруть за новорічні виступи хмельницькі зірки, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Новорічні корпоративи - “золотий” сезон для українського шоу-бізнесу. Ведучі, співаки та гумористи за період свят збирають чималий куш. Правда є метри, які вже в силу свого статусу на свята не працюють. Проте домовитися з ними все ж можна. Головне запропонувати хорошу ціну. Скільки просять за свої виступи хмельницькі зірки, вирішили дізнатися журналісти vsim.ua.

Серед хмельницьких селебріті обрали найпопулярніших: Олександр Пономарьов, Олександр Педан, Дядя Жора, Лісапетний Батальйон, Леся Нікітюк, Міла Нітіч, гурт "Мотор’рола" та Марина Круть.

Контакти зірок та їхніх агентів допоміг знайти Google та Instagram. На жаль, телефонів Міли Нітіч та Лісапетного Батальйону на офіційних сайтах їх представництва не було. Домовитися за виступ з ними можна лише через електронну пошту, проте за тиждень очікувань нам так ніхто і не відповів.

Відео дня

А от всі інші залюбки погодилися приїхати до нашого міста та відпрацювати вечір на корпоративі. Щоправда, ціна у кожного різна.

Найдорожче доведеться заплатити за вечір музики від Олександра Пономарьова. А ось наша хмельницька зірочка - Марина Круть наразі бере за виступ найменше.

12 тисяч доларів за Пономарьова

Олександр Пономарьов із числа тих селебриті, які можуть собі дозволити не працювати в Новий рік. Журналістам vsim.ua вдалося зв’язатися з представником артиста. Концертний директор зірки пояснила, що Олександр Пономарьов цьогоріч на новорічних корпоративах не виступатиме. Його на час свят в Україні не буде. А ось Старий Новий рік провести в компанії артиста вже можна. Бере він за свій виступ - 12 тисяч доларів. По середньому курсу НБУ (28 гривень за 1 долар) виходить 336 тисяч гривень.

Але тут варто враховувати, що це ціна лише за роботу співака на корпоративі. До цієї вартості не входить технічний та побутовий райдер артиста. Тож, бажаючим послухати золотий голос України, доведеться викласти ще на пару тисяч доларів більше.

6 тисяч доларів бере Олександр Педан

Зірка "Нового каналу", телеведучий Олександр Педан частий гість на корпоративах. Артист наразі зайнятий у багатьох проектах, тому має досить щільний графік. Попри це, на новорічних святах він залюбки стане ведучим за 6 тисяч доларів. По курсу 28 гривень за 1 долар, виходить 168 тисяч гривень До зірки додзвонитися важко, проте всі питання можна вирішити з його агентом по СМС. Варто лише написати в повідомленні дату та місце проведення і представник Педана повідомить вас чи це число не зайняте та вкаже ціну за виступ. Всі питання стосовно технічного райдера та побутових проблем: поселення в готелі, харчування і тому подібне, обговорюються додатково.

Дядя Жора працюватиме за 2 тисячі доларів

А от дипломований хмельницький юрист Дядя Жора, а за сумісництвом комік та ведучий, погодиться працювати за 2 тисячі доларів. По курсу 28 гривень за 1 долар, виходить 56 тисяч гривень. Як зазначив журналістам, представник зірки Ярослав, Вадим Мичковський (справжнє ім’я артиста) завжди віддає перевагу виступам у Хмельницькому, бо сам родом з нашого міста. На названу нами дату в гумориста вже був призначений, але ще не оплачений, виступ в Одесі. Проте Ярослав зазначив, що в будь-якому разі перевага буде за Хмельницьким.

Крім цього працювати Дядя Жора може і в парі. В компанію артисту можна обрати або Антона Лірника або ще одну нашу землячку Лесю Нікітюк. Якщо артисти працюватимуть вкупі, то для замовника зроблять суттєву скидку.

Леся Нікітюк візьме не дорого, як зі своїх

До Лесі Нікітюк нам дозвонитися не вдалося, проте представник Дяді Жори натякнув, що може домовитися і за її послуги. Ціна все та ж - 2 тисячі доларів США. Для того, щоб зірка приїхала на корпоратив треба прописати бриф на її послуги. Тут замовник має вказати всі побажання. До прикладу, мову, якою Леся має вести корпоратив. Список гостей, яких на вечорі чіпати не можна, їх соціальний статус та вік. Також варто прописати наявність стиліста та бажані результати заходу.

За 40 тисяч гривень гратиме "Мотор’рола"

Гурт "Мотор’рола" готовий виступати на новорічному корпоративі за 40 тисяч гривень. Додатково попросять лише організувати технічний супровід. Всі деталі чітко повідомлять у райдері. По телефону вас запитають про кількість гостей та місце проведення. Якщо ви розраховуєте на невелику “гулянку”, можуть запропонувати лише виступ самого соліста Сені Присяжного. Він візьме в половину менше, лише 20 тисяч та працюватиме півтори години.

Найдешевше візьме Марина Круть

Хмельницька бандуристка та співачка Марина Круть, яка прославилася завдяки участі в телевізійному шоу “Х-фактор”, поки бере найменше з усіх хмельницьких зірок.

За телефоном вказаним в Instagram відповідає особисто Марина. Великої загрузки до свят солістка гурту не має, тому погоджується на виступ без проблем. А ось замовити гурт у повному складі проблематично, адже музиканти воліють провести свята в колі родини. За 2-3 пісні Марина бере 150 доларів. Якщо ви бажаєте повну концертну програму понад годину, то ціна зросте відповідно від кількості пісень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • IGOR

    "12 тисяч доларів за Пономарьова" без райдера) - ну тут как говорится, каждый сам решает, но мне кажется, что мягко говоря дорого, как для артиста, который уже де-факто 10 лет не развивается в музыке. А по факту - конечно спрос рождает предложение. Если есть люди, которые готовы платить - то и логично ставить такой ценник...
  • Юрій Петрович

    Як би не замовляли нарозхват, то і цін таких би не було. Працювали б за хто скільки дасть, навіть за "тону-півтори" і Сашко, і жорік, і лесьок..., і це було б за щастя. Миляться вони на Київ, там і ціни повище і замовники щедріші, і приймають потепліше, і аудиторія посолідніше, і пригостять  ікорочкою або хамончиком, ;)

    IGOR reply Юрій Петрович

    Логично
  • Dmitry Dzubak

    Моторрола 40к грн, а Пономарьов 340к? ЗА який фіг останьому таке бабло давати, за пісні "його юності"? А ЛЕсі і Жорі по 2к баксів за сміхуйочки нижче плінтуса? А за мову в Лесі взагалі сміюсь, ні на англійській ні на російській говорити толком не може, судячи по ОіР

    IGOR reply Dmitry Dzubak

    Ну значит "Моторроле" не готовы платить 340к?) А Пономарёву или пофиг на заказы, или реально зовут за такие деньги)

    Юрій Петрович reply Dmitry Dzubak

    А аліменти плотити то треба...
  • Ігор Касінов

    Я беру за всі св'ята 100000$ "граю на нервах".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up