Є робота - Буде сайт! (новини компаній)

Є робота - Буде сайт! (новини компаній)

У Вінницькій ІТ-Академії добре знають, що таке відкриття бізнесу з нуля. Тому навчальна рада ІТ-Академії прийняла рішення підтримати нову програму Уряду України - єРобота для створення або розвитку власного бізнесу - це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць.

Ми маємо на меті допомогти українським підприємцям, які отримали чи отримуватимуть гранти в рамках даної урядової програми, і забезпечити їх важливою конкурентною перевагою - присутністю їхнього нового бізнесу в Інтернеті. Ми розробимо кожному з них, хто потребує (це визначатиме сам учасник програми, які отримали урядовий грант), сайт з продажу їхніх товарів чи послуг та проведемо інтенсивне навчання із використання Інтернету, як ефективного каналу залучення клієнтів та дієвого інструменту для старту та розвитку свого бізнесу.

Якщо ви учасник програми єРобота і бажаєте отримати нашу допомогу, приєднайтесь будь ласка до Каналу і заповніть просту Анкету.

Ми переконані, що тільки разом і за підтримки один одного ми зможемо сформувати надійний тил для українських захисників, а відтак - забезпечити собі і нашим нащадкам мирне, успішне та щасливе майбутнє!

Раніше за ініціативи викладачів, випускників та студентів Вінницька ІТ-Академія, в рамках найбільшої національної освітньої ініціативи із супроводом кожної/го учасника до працевлаштування та сплати податків в Україні - Доброго вечора - ми з України щоб підтримати український малий та середній бізнес - запустила проект допомоги українським освітнім провайдерам - Надійний освітній тил:

 

Крім того, ми відкрили доступи до своїх спеціалізованих онлайн-курсів англійської мови айтішникам і усім тим українцям, хто бажає ними стати.

*ВАЖЛИВО! - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах:

YouTube
Facebook
Instagram
Slack-спільнота

keyboard_arrow_up