Корисні функції Google, про які ви ще не знаєте

Корисні функції Google, про які ви ще не знаєте

Найпопулярніша пошукова система Google щодня допомагає мільйонам користувачів Інтернету знаходити необхідну інформацію, отримувати відповіді на найскладніші запитання, пізнавати світ і серфити просторами Всесвітньої мережі з комфортом. Але насправді Google вміє набагато більше, аніж шукати інформацію, робити онлайн-переклади з різних мов і пропонувати найкращий маршрут у Google Maps. Про деякі приховані функції та можливості Google більшість з користувачів Інтернету навіть не здогадуються.

Щоб ви змогли полегшити робочі процеси, якісно просувати бізнес, ефективно здобувати знання чи просто розважилися, консультант провайдера стабільно швидкого Інтернету ЕВЕРЕСТ™ розповість про «секрети» і цікавинки потужної пошукової машини Google.

Think with Google

Корисний сервіс для підприємців, маркетологів і всіх, хто цікавиться бізнесом. Think with Google дозволить легко слідкувати за актуальними новинами, розробками, корисними інструментами, порадами, кейсами успішного ведення бізнесу. Тут ви знайдете інтерв'ю з експертами, матеріали від співробітників Google, свіжі огляди і публікації. Оберіть цікаву тему і підпишіться на оновлення, щоб отримувати оперативну інформацію.

Google Scholar 

Пишете курсову роботу чи наукову статтю? Сервіс Google Академія стане у нагоді, адже допоможе знайти наукові публікації з різних дисциплін, книги, статті, судові рішення, технічні звіти. Система шукає тексти на академічних ресурсах, професійних спільнотах.

Google Sites

Самостійно зробити свій власний сайт допоможе сервіс Google Sites. Конструктор сайтів безкоштовний і дружній до новачків. Завдяки зручним інструментам та шаблонам веб-сторінок ви, навіть не маючи подібного досвіду чи знань у веб-розробці, швидко створите і наповните контентом сайт. Звичайно, розмір такого сайту має певні обмеження.

Google Планета Земля і додаткові функції

Піднятися на найвищі вершини планети, спуститися у найглибші каньйони, перенестися у будь-яку країну світу і роздивитися міста у тривимірному режимі – це можливо зробити прямо зараз із сервісом Google Планета Земля. Ви можете збільшувати зображення, роздивлятися деталі і навіть знайти знімки власного будинку. Дивіться на світ по-новому, щоразу відкриваючи для себе найдивовижніше.

Подорож у далекий космос стає можливою завдяки додатковим функціям сервісу Google Планета Земля. У Google Sky для відтворення карти зоряного неба використовуються дані з супутників NASA і телескопа «Хаббл». Роздивляйтеся таємничі куточки галактики, знаходьте сузір'я, спостерігайте за небесними тілами.

Не менш цікава для тих, хто цікавиться космосом, і функція Google Mars. Для деталізації поверхні планети використано знімки Марса з різних ракурсів, виконані за допомогою сучасних орбітальних апаратів.

Google Moon – ще одна функція, що демонструє шанувальникам астрономії панорамні знімки, карти, відео з поверхні Місяця. Ця віртуальна подорож для справжніх романтиків, які мріяли пролетіти над місячними кратерами і впадинами, знайти сліди експедицій. Хто знає, можливо, вам вдасться розгледіти на Місяці щось дивовижне і несподіване.

Google Art Project

Справжня знахідка для шанувальників мистецтва – сервіс Google Art Project. Під час карантину кількість користувачів сервісу значно збільшилася, адже тепер можна відвідувати музеї, картинні галереї та виставки віртуально. Фотографії експонатів з найкращих музеїв світу виконані професійними фотографами і мають високу роздільну здатність. Додаткові функції дозволяють знаходити картини за кольоровою гамою фото, шукати портрети людей, на яких ви схожі, створювати власні галереї улюблених шедеврів.

Конвертери величин і валют

Зручна і потрібна функція Google, завдяки якій ви дізнаєтесь, скільки сантиметрів у дюймі, кілограмів у 10 фунтах, скільки градусів за Цельсієм відповідають 451 градусу за Фаренгейтом. Конвертер дає миттєву відповідь і щодо курсу валют за актуальним на даний момент курсом.

Ігри та розваги

Пошукова система Google приховує і багато безкоштовних інтерактивних розваг. Приміром, введіть у пошуку Google за картинками фразу «Atari Breakout». Зображення перетворяться на кольорові блоки, які потрібно відбивати кулькою. Якщо ввести у пошуковий рядок слова «snake game», «хрестики-нулики», «Pac-Man» або «solitaire», зможете розважитися, пригадавши давно відомі ігри.

Вагаєтеся, яке рішення прийняти? Киньте монетку прямо у браузері, набравши фразу «flip a coin». Або ж киньте кубик, ввівши «roll a die», і Google допоможе.

Приєднуйтесь до спільноти абонентів ЕВЕРЕСТ™ у соцмережах та дізнавайтеся більше цікавого і корисного.

Розіграш призів від провайдера ЕВЕРЕСТ™

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up