Розіграш призів від провайдера ЕВЕРЕСТ™ (Новини компаній)

Розіграш призів від провайдера ЕВЕРЕСТ™ (Новини компаній)

За останні кілька місяців тисячі хмельничан вже встигли взяти участь у розіграшах ноутбуків, телевізорів і планшетів, вперше підключивши послуги кабельного телебачення та Інтернету від ЕВЕРЕСТ™. За умовами таких щомісячних акцій кожен новий абонент волоконно-оптичної мережі ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому автоматично стає учасником розіграшу комп'ютерної техніки і телевізорів.

3-го листопада 2020 року компанія ЕВЕРЕСТ™ вкотре подарувала своїм абонентам можливість виграти корисну та необхідну техніку.  Щасливі власники подарунків визначалися методом випадкового відбору. За результатами розіграшу серед абонентів, що підключилися до сучасної мережі у жовтні, ноутбук отримав абонентський номер 1009723, телевізор – абонентський номер 1009820, власником планшета став абонентський номер 1009781. Вручення відбулося в інфоцентрі, що розташований у бізнес-центрі «Парус».

ТРК «ЕВЕРЕСТ» вітає переможців та бажає успіху всім учасникам нових розіграшів.

Як виграти приз?

Черговий розіграш вже стартував! Серед абонентів, що у листопаді вперше підключать послуги кабельного телебачення та Інтернету від ЕВЕРЕСТ™, будуть традиційно розіграні потужний ноутбук, сучасний телевізор та крутий планшет. Переможці визначаться 1 грудня 2020 року.

Найкраща ціна на цілий рік + подарунки

Поспішайте скористатися нагодою взяти участь у розіграші крутих подарунків і отримати якісні послуги за приємною ціною. Адже лише в листопаді діє акція «Шалені 80-ті», за умовами якої нові абоненти мережі ЕВЕРЕСТ™ зможуть цілий рік користуватися стабільно швидким безлімітним Інтернетом до 100 Мбіт/с і дивитися до 120 рейтингових закордонних та українських телеканалів за суперціною:

  • Інтернет і кабельне телебачення за 80 грн/міс. – розігрується ноутбук,
  • безлімітний Інтернет до 100 Мбіт/с за 50 грн/міс. – розігрується планшет,
  • кабельне телебачення за 80 грн/міс. – розігрується телевізор.

Детальніше про умови розіграшу та актуальні акції читайте на сайті km.everest24.com.ua/ua/

Про компанію

Два роки тому провайдер Інтернету та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ розпочав побудову сучасної потужної волоконно-оптичної мережі у Хмельницькому, яка не має аналогів в Україні. Ретельно спланована відповідно до технічних умов і правил безпеки та з використанням передових технологій і обладнання, вона дозволяє забезпечувати абонентам послуги високої якості.

ЕВЕРЕСТ™ – це не лише стабільно швидкий Інтернет до 100 Мбіт/с та змістовне кабельне телебачення із цікавим українським та закордонним контентом, а й зразковий сервіс у режимі 24/7. У компанії запроваджено цілодобову технічну підтримку для надання консультацій та виїзду мобільних ремонтних бригад. Саме завдяки цим перевагам провайдер приваблює абонентів та утримує позиції лідера на ринку телекомунікацій.

Замовляйте підключення послуг в інфоцентрі, на сайті компанії або за телефоном:

(0382) 700 701, (067) 9 700 709, (093) 1 700 701

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up