Користь чи шкода: найцікавіші факти про смартфони (новини компаній)

Чи знали ви, що найбільш популярним на сьогоднішній день серед телефонів вважають Nokia 1100. Саме цієї моделі продано близько двохсот п’ятдесяти мільйонів штук. Зараз, звісно, все змінюється. Вибір та функціонал пристроїв постійно розширюється, урізноманітнюється, покращується. Люди будь-якого віку, професії та статусу все ж надають перевагу смартфонам, які можуть замінити одразу велику кількість девайсів.

А обрати смартфони за хорошими цінами можна в Ringoo. Саме тут настільки широкий асортимент товарів, що кожен зможе знайти саме те, що йому потрібно.

Чи справді смартфон замінить усі пристрої?

Насправді, таке дійсно можливо. Технічний процес надзвичайно швидкий. Зараз ми й не помітили, але, як дослідили науковці, вже більше 60% користувачів забули про будильники та годинники. Їхні функції виконують ґаджети, які завжди під рукою.

І це лише одна з багатьох функцій, які є в смартфонах, що представлені на сайті та в магазинах Ringoo. В асортименті усі найпопулярніші та найнадійніші виробники:

  • Apple;
  • Samsung;
  • Xiaomi;
  • Huawei;
  • Oppo;
  • Asus;
  • Alcatel;
  • Bravis;
  • Nokia;
  • Motorola;
  • Vivo;
  • Tecno та інші.

Проте, зі смартфонами слід бути обережними!

Існує хвороба під назвою номофобія. Тобто, це залежність від мобільних телефонів. Середньостатистична людина перевіряє свій ґаджет в середньому приблизно сто п’ятдесят разів на день. Звісно, що люди, які страждають номофобією роблять це, однозначно, значно частіше. Окрім того,  такі користувачі панічно бояться залишитись без телефону, або далеко від нього.

Зараз смартфонів навіть більше, ніж людей!

Світ розвивається, і технічно також. Якщо в середньому порахувати кількість смартфонів на душу, то виходить, що на одну людину припадає щонайменше 1,5 смартфона, проте і ця кількість постійно зростає. І навіть в космосі є мобільний, адже в 2013 році дослідники вирішили запустити в космос смартфон Google Nexus. Вчені з Великої Британії хотіли перевірити стійкість компонентів у вакуумних умовах та можливість управляти супутником в космічному просторі.

          

Bluetooth – це король вікінгів, а унітаз чистіший за смартфони

Насправді, цікавих фактів про ґаджети дуже багато. А ще цікавішими є терміни цієї галузі. І справді, термін «bluetooth» походить від імені датського та норвезького короля Харальде Блатанде, що перекладається як «синьозубий». А на логотипі цієї функції давні руни, що відповідають ініціалам Херальде.

І так, смартфони вчені радять часто протирати, бо бактерій на них виявляють в 20 та навіть 30 разів більше, ніж в унітазі. Тому, будьте обережні!

Та як би там не було, смартфони вже ніколи не втратять своєї актуальності, адже це зручно, комфортно, багатофункціонально, це те, що завжди під рукою, що легко взяти з собою будь-куди. Тому, якщо давно мріяли оновити свій девайс, або хочете знайти найкращий смартфон, тоді переходьте на сайт Ringoo і обирайте найзручніший спосіб оплати, доставки на омріяний ґаджет.

keyboard_arrow_up