Квадрокоптери – технології майбутнього. Як і де обрати варіант для себе? (новини компаній)

Квадрокоптери – технології майбутнього. Як і де обрати варіант для себе? (новини компаній)

Коли невідоме багатьом людям слово «дрон» тепер стало для кожного українця буденністю. Проте, такі речі, про які ми дізнаємось відносно нещодавно, теж потрібно обслуговувати та розуміти принципи їхньої роботи.

Тому актуальними зараз будуть компанії, що надійно та якісно допоможуть розібратись з цими новітніми технологіями. Однією з таких є компанія Fly Technology. Вона працює ще з 2014 року і весь цей час мала за мету наповнити Україну найсучаснішими технологіями для фото- і відео зйомки.

Команда професіоналів допоможе вам підібрати саме той девайс, який підійде за усіма характеристиками під ваші запити, до того ж Fly Technology є одними з найбільших імпортерів продукції відомих світових брендів в Україні. Окрім продажу доступні послуги навчання та сервісного обслуговування з новітнім обладнанням та інженерами-професіоналами, які допоможуть владнати будь-які проблеми.

Квадрокоптери – це весь товар магазину?

Звісно, ні! Великий асортимент квадрокоптерів ви можете переглянути за посиланням: https://flytechnology.ua/ru/kvadrokoptery/ . До того ж поділяються вони на квадрокоптери для початківців, для просунутих та для професіоналів. Проте, це не все, що є в асортименті. Також ви можете знайти потрібні аксесуари, карти пам’яті і т.д.

Товари яких брендів представлені у Fly Technology?

Найбільш популярні бренди, якість яких перевірена часом і широкий вибір яких ви можете побачити на сайті це:

  • DJI;
  • Autel;
  • Insta 360;
  • FeiyuTech
  • Polarpro;
  • Xgimi та інші.

Чому варто обрати Fly Technology?

Перш за все, перевагами компанії є інноваційність, довіра, підтримка. Fly Technology уважно та скрупульозно аналізують ринок та новини безпілотної авіації, вони точно є експертами і допоможуть підібрати вам найякісніший та найкращий товар. Незалежно від того, чи ви досвідчений користувач дронів чи просто любитель, вам допоможуть, підкажуть, навчать і проконсультують. Всі інженери Fly Technology мають сертифікати про те, що пройшли навчання в  Autel, вони постійно тримають зв’язок з інженерами і можуть владнати будь-які, навіть нестандартні, поломки і питання.

Доставка і оплата

Ви можете скористатись послугою само вивозу чи кур’єрської доставки по Києвою, яка буде безкоштовною на замовлення від 1000 гривень. Або ж замовити доставку на відділення Нової Пошти чи кур’єром у ваше місто. Доставка займає приблизно 1-4 дні. Розрахуватись можливо при отриманні товару або ж безготівковим рахунком.

Давно мріяли про дрон? Або ж він вам потрібен для роботи? Не втрачайте часу, переходьте за посиланням і обирайте свій.

keyboard_arrow_up