Обери успішне професійне майбутнє в ІТ! (Новини компаній)

Обери успішне професійне майбутнє в ІТ! (Новини компаній)

Часто батьки спостерігають надмірне використання гаджетів у дітей та вважають це пустою тратою часу. Проте не варто поспішати з висновками. Вже сьогодні Ви можете дати своїй дитині використовувати ці навички, якщо скеруєте її у прикладне русло та покажите світ ІТ.

Ми живемо в часи, де технології розвиваються у шаленому темпі. Постійно з'являються нові професії, а старі - зникають. Найшвидше зростає ІТ-сфера, яка проникає практично  у всі сфери людського життя. Тільки подумайте, скільки з'явилося програм для онлайн-навчання, для діагностики хвороб, програм для спорту, для легкого та швидкого банкінгу, вже не говорячи про дитячі ігри. Настав той час, де життя без знання та використання комп’ютерних технологій стає майже неможливо. 

 В Школі Хакерів Вінницької ІТ-Академії навчаються діти з 6-ти років. Рано? Ні, вони засвоюють все на льоту! Тут учні йдуть “нога в ногу” з часом та долають нові кроки до дорослого життя.

Навчання у Школі Хакерів - це впевнений старт у ІТ. Адже, ми допомагаємо пізнати, цей великий та різноманітний, світ ІТ, де в подальшому, дитина сама усвідомлено і впевнено обирає свою майбутню професію.

Діти вивчають Інтернет програмування (HTML, CSS), Логіку, Програмування на алгоритмічних мовах С\С++, Веб-дизайн, Англійську мову для ІТ, Бази даних, JS, PHP, програмування Arduino тощо. В Школі Хакерів викладання сучасних предметів, європейські методики, збалансоване поєднання теорії та практики і дружня атмосфера. Все для того аби розкрити талант кожної дитини.

У Школі Хакерів працюють викладачі-практики, які діляться досвідом і надають практичні знання. Кожна нова тема вивчається на практичних прикладах, щоб потім втілити  у реальні проекти. Вони допомагають вибудувати адекватну самооцінку і віру в себе, що дозволяє дітям досягати поставлених цілей. Формуємо моральну цілісність і здатність аргументовано відстоювати свою правоту. 

Ми розробили послідовні програми навчання, починаючи з азів та закінчуючи професійними інструментами, які використовуються у всьому світі.

Ми створюємо дружню атмосферу командного духу. Вчимо дітей нового, цікавого та айтішного, але не менш головним є вміння подружити дітей, створити справжні команди, навчити комунікувати та розуміти один одного.

Директор Роман Мельник каже: “Розвиваємо в дітей творчість та новаторство, які дозволять конкурувати на ринку. І стати тими, хто управляє машинами, а не тими, ким управляють вони. Стати тим, хто створює контент, а не тільки його споживає”.

Якщо ви прагнете, щоб ваша дитина вивчала новітні технології та була в постійному "русі до майбутнього" - реєструйтесь в нові групи Школи Хакерів та приходьте на презентацію. Набір вже розпочався - навчання стартує 21 березня 2022 року.

Інвестуйте у власних дітей вже, щоб допомогти їм усвідомлено обрати сучасний напрямок, який принесе їм задоволення від роботи і європейські зарплати! 

Крута новина! Навчання в Школі Хакерів із гарантованим працевлаштуванням можна вже отримати з будь-якої точки світу онлайн: https://online.ita.in.ua/

 

Вінницька ІТ-Академія

Тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43

Сайт: hack.intita.com

Ми у соцмережах: Youtube Facebook Instagram

keyboard_arrow_up