Ексклюзив у Хмельницькому: справжній тайський масаж в “Spa Relax” (Новини компаній)

Ексклюзив у Хмельницькому: справжній тайський масаж в “Spa Relax” (Новини компаній)
  • Справжній тайський масаж у виконанні фахівців з Таїланду - ексклюзивна послуга в Хмельницькому.
  • Усі різновиди масажу є корисними для здоров’я людини.
  • Оберіть той, що підходить вам, у спа-салоні “Spa Relax”.

Масаж у виконанні справжніх фахівців приносить не лише насолоду, а й користь для організму людини. Обравши певний різновид тайського масажу, можна позбавитися від целюліту, врятуватися від головного болю або отримати порцію профілактики вірусних захворювань.

Справжній тайський масаж у виконанні майстринь з Таїланду - ексклюзивна послуга в Хмельницькому. Надають її в спа-салоні “Spa Relax”. Майстерність масажу передається тайцями з покоління в покоління, тому тайський масаж у їх виконанні є найціннішим. Майстри Біа та Енні мають медичну освіту. Вони знають більше 20 різновидів і технік виконання тайського лікувального і оздоровчого масажу. Майстрині з Таїланду виконують процедури за спеціальними точковими техніками, що зміцнює імунітет людини.

Серед видів тайського масажу у “Spa Relax”:

  • Традиційний -  є системою оздоровлення з такими способами впливу, як рефлексологія, розтягнення, натискання різної сили та глибини на м’язову тканину, акупресура.
  • Ойл-масаж - використовується ароматична олія на тайських травах.
  • Ойл-масаж з ароматичними оліями - використовується ароматична олія на тайських травах на вибір - запах ванілі, лемонграсу, іланг-ілангу або лаванди.
  • Ойл-масаж з натуральними маслами - використовуються натуральні масла тайських трав на вибір - олія ши, кокосова, кунжутна або оливкова.
  • Фут-масаж - процедура знімає втому ніг і набряклість, нормалізує артеріальний тиск. Масаж біоточок стопи позбавляє від головного болю та безсоння. Саме цей вид масажу чудодійно впливає на репродуктивну систему людини. Після або під час проходження курсу, чоловіки спостерігають підвищення потенції. А жінки, які довгий час не можуть завагітніти, нарешті здобувають новий статус: майбутня мама.
  • Слім-масаж - метою тайського слім-масажу є зменшення целюліту на проблемних ділянках шкіри.
  • Дитячий тайський масаж або фут-масаж - корисний, оздоровчий різновид тайського масажу для дитини, віком старше 9 років.
  • Пахоп - проводиться методом накладання розпарених тайських рослин на біологічно активні точки. Нормалізує кровообіг та обмін речовин, знімає напругу, стрес, підвищує імунітет організму.

 

Інші різновиди тайського масажу, які несуть в собі оздоровчий ефект - це масаж голови, обличчя, шийно-комірцевої зони, рук і ніг.  Також у “Spa Relax” пропонують тайський спорт масаж, лікувальний масаж суглобів і королівський масаж, що виконують в 4 руки.

Кімнати для тайського масажу є особливими. Стеля оснащена ніжним балдахіном. У кабінеті - тепла ламінована підлога, що слугує для підігріву в холодний період року. Саме це є вкрай важливим для тайського масажу. Бо і майстра, і гостя з підлогою розділяє лише масажний матрац, що називається татамі. Упродовж сеансу масажу лунає релаксаційна музика. Все це на якийсь час переносить гостя в казковий Таїланд.

Загалом в “Spa Relax” надають більше сотні послуг, які є корисними для душі й тіла. У спа-салоні можна придбати подарунковий сертифікат для своїх рідних і близьких. Тут пропонують спеціальні пропозиції для закоханих пар або дітей. Відвідавши спа-салон у день народження, в подарунок іменинник отримує додаткову послугу.

Спа-салон знаходиться за адресою:

  •  м.Хмельницький, вул. Свободи 1а, «СВ-Клуб», 3-й поверх.
  • Телефон: 067-400-15-56.

Слідкуйте за нашими послугами на нашому сайті та сторінках Spa Relax в мережах Facebook та Instagram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up