Переваги ноутбуків легендарної серії Dell Latitude і новинки в цій лінійці (новини компаній)

У 2023 році американська компанія Dell представила нові розробки. Це портативні варіанти в популярній лінійці ноутбуків для бізнесу. Лептопи серії Latitude представлені моделями різної конструкції. Вони відрізняються технічними характеристиками, але об'єднані загальними жорсткими критеріями безпеки та збереження даних. Цим вимогам відповідають і цікаві новинки.

Модель 7340 - ультратонкий ноутбук https://comfy.ua/notebook/ преміум-класу, а 9440 - пристрій "два в одному" з інноваційною сенсорною панеллю. Розглянемо, чим відрізняються лептопи лінійки для бізнесу, і для кого вони призначені.

Особливості ноутбуків Dell Latitude

Ці мобільні комп'ютери орієнтовані на професійний бізнес та офісних працівників. У них простий BIOS, надійний захист і зручність користування. Різноманітність варіантів дає змогу обрати модель, яка відповідає індивідуальним запитам залежно від сфери діяльності. Комерційні ноутбуки Latitude вирізняються такими характеристиками:

  1. легка керованість завдяки попередньо встановленій програмі Dell Command Suite. Вона відповідає за своєчасні оновлення та перевірку роботи пристрою.
  2. ефективні рішення від витоків особистих даних. Ці технології передбачені у всіх варіантах.
  3. Дизайн і зручність користування. Невеликі габарити та вага дають змогу брати з собою ноутбуки на наради та в поїздки. Ударостійкий пластик захищає портативний пристрій від пошкоджень під час переміщення.
  4. Якісний екран. Чітке зображення з високою контрастністю і захистом від відблисків.

Трансформери лінійки Dell Latitude

Крім нових варіантів залишаються затребуваними попередні моделі. Не втрачають популярності трансформери. Спеціальні шарніри на корпусі миттєво переводять пристрої в різні положення, які зручні при повсякденному використанні, перегляді відеоконтенту або для презентацій. До цих лептопів належать такі моделі:

  • Продуктивний процесор Intel Core i7, 16 ГБ оперативної пам'яті формату DDR4 і твердотільний накопичувач об'ємом 512 ГБ забезпечують швидку роботу і потужність ноутбука. Він справляється з важкими додатками і багатозадачністю. За властивості планшета відповідає сенсорний екран з роздільною здатністю FHD.
  • Незначно поступається попередній версії в продуктивності та автономності. У ноутбуці передбачено апгрейд оперативної пам'яті до 64 ГБ. Можна наростити і накопичувач SSD.

Ультрабуки Dell Latitude

Тонкі та легкі ноутбуки приваблюють мобільністю і портативністю. При цьому вони оснащені продуктивною начинкою, завдяки якій виконують необхідні офісні функції. Популярними серед користувачів є такі ноутбуки:

  1. Модель 7420. Про продуктивність свідчить чип Intel Core i5, графічний процесор Iris Xe Graphics, 16 ГБ оперативної пам'яті та 152 ГБ накопичувача. 14-дюймовий екран з роздільною здатністю 1920x1080 забезпечує комфортний перегляд контенту та відео. Ємний акумулятор дає змогу працювати автономно протягом 10 годин.
  2. Ноутбук 7320. Незначно поступається 7420 у продуктивності, але перевершує в компактності. Це пристрій з такими ж параметрами автономності та якості екрана. Він розрахований для частих поїздок.

Ноутбуки Dell Latitude забезпечують комфортну роботу в офісах, у віддаленому режимі та у відрядженнях. Вибрати відповідну модель легко і за оптимальними цінами можна в інтернет-магазині Comfy.ua.

keyboard_arrow_up