Потрібен сайт? Допоможе «GTS agency» (новини компаній)

Потрібен сайт? Допоможе «GTS agency» (новини компаній)

Чи ловили ви себе на думці: як часто ви звертаєте увагу на дизайн та зручність тих чи інших сайтів? В більшості людей красивий, ефективний те легкий у користуванні сайт викликає довіру і бажання швидше зробити замовлення, скористатись послугою.

Проте, дешеві чи безкоштовні сайти, якщо ви справді хочете займатись власною справою чи закладом, це не вихід. Вони всі однакові, незручні, обмежені в функціоналі. Найкраще – одразу скористатись послугами професіоналів. Тому, однозначно рекомендуємо «GTS agency», які пропонують послуги створення сайтів .

Трішки про компанію

Агентство допоможе у створенні проекту від і до: допоможе зі створенням логотипу компанії і супроводжує всі етапи аж до розробки якісного інтернет-ресурсу. Важливо, що початковий функціонал сайту можна буде розширювати або модернізовувати. Агентство цінує свій і ваш час, тому працює чітко до зазначених в укладеному договорі дедлайнів, бо найважливіше для «GTS agency» – задоволені клієнти. Відповідальна та професійна команда до ваших послуг. Проте, створення продукту – це ще не всі послуги, якими ви можете скористатись. «GTS agency» також пропонує послуги просування сайтів .

Роботи компанії

Серед найкращих розробок «GTS agency»:

  • сайт для Всеукраїнської дорожньої асоціації;
  • сайт для виробника високоякісної продукції для nail beauty індустрії «PNB»;
  • сайт для групи компаній «Верес»;
  • сайт для мультибрендового магазину текстилю «Bedroom»;
  • сайт інтернет-магазину «Chuhchuh»;
  • мобільний додатко для самостійного сканування товарів та безконтактного розрахунку «Clip Clip» та інші.

Послуги, які пропонує компанія

«GTS agency» стане вам в пригоді, якщо ви хочете замовити одну з цих послуг:

  • розробка корпоративних сайтів;
  • розробка інтернет-магазинів;
  • розробка сайтів (wordpress, opencart, laravel).

Часто люди цікавляться тим, що саме впливає на вартість розробки сайту, адже іноді спеціалісти взагалі не вказують ціну, або надсилають запит на суму надто малу чи надто велику на ваш погляд. Які ж фактори впливають на вартість сайту?

Перш за все, обсяг сторінок. Також користувальницький макет сайту, користувальницькі зображення та графіка, користувальницький логотип, користувальницьке програмування, кількість доопрацювань та розробка контенту веб-сайту. Проте, варто пам’ятати, що абсолютно кожен випадок – особливий. А тому потрібно порадитись з професіоналами і почути ту ціну, якої вартуватиме саме ваше замовлення.

Тому, якщо ви давно мрієте розкрутити свій бізнес чи потребуєте хорошого, якісного сайту, то зверніться в  «GTS agency». Ви точно будете задоволені!

keyboard_arrow_up