Що думають хмельничани про провайдерів Інтернету? (PR)

Що думають хмельничани про провайдерів Інтернету? (PR)

Хмельничани так часто скаржаться на домашній Інтернет: швидкість замала, з'єднання постійно пропадає, нагрубили оператори по телефону або взагалі неможливо отримати консультацію чи викликати спеціаліста.

Як показало нещодавно проведене опитування, дехто вже навіть всерйоз замислився про зміну провайдера.

Кількість користувачів Інтернету з кожним роком невпинно збільшується. Дедалі більше часу люди проводять в Інтернеті — майже половина учасників нашого опитування вказали, що «живуть» в Інтернеті, понад 40% зазначили, що витрачають кілька годин на день на серфінг у всесвітній мережі. Не дивно, адже в Інтернеті можна не лише розважатися чи спілкуватися, а й працювати, навчатися, продавати і купувати товари, сплачувати рахунки і користуватися адміністративними послугами.

З огляду на таку активність в Інтернеті, підвищуються і вимоги до якості послуги, яку надають провайдери, стабільності швидкості передавання даних, обслуговування і техпідтримки. Адже в умовах карантину дуже важливо бути завжди на зв'язку, мати постійний доступ до сервісів та можливостей Інтернету.

Сплачуючи за послугу, ми повинні отримувати її у повному обсязі та мати можливість звернутися до постачальника у будь-який час. Тому один з важливих моментів при виборі провайдера — якісно організована техпідтримка і сервіс. Це варто взяти до уваги тим абонентам, що вказали в голосуванні, що не можуть зв'язатися зі своїм провайдером ввечері та у вихідні, чекають по кілька днів на усунення неполадок або взагалі лише мріють про службу підтримки у оператора.

Дивно, що дехто з учасників опитування ладен миритися з низькою швидкістю, хоча це суттєво погіршує користування безмежними можливостями Інтернету. Саме забезпечення стабільно високої швидкості має бути однією з основних умов при виборі провайдера задля комфортної роботи, навчання чи розваг у всесвітній мережі.

Цікаво, що висока абонплата займає лише третю позицію серед можливих причин зміни оператора. Хмельничани вважають, що правильно обрати провайдера — це перш за все не про ціну, а про якість самого Інтернету, адекватність та контактність провайдера, компетентність консультантів та професійність спеціалістів компанії. Саме так проголосували учасники опитування.

Тож можна вважати, що переважна більшість абонентів усвідомлюють цінність та необхідність послуги, і розуміють, що дешевим, а тим більше безкоштовним якісний Інтернет бути не може. Навіть у випадку зростання вартості послуги мало хто зважиться відмовитися від Інтернету взагалі. Люди готові платити за високу якість, надійність та стабільність послуги, хороший сервіс.

Залежно від того, як працює ваш провайдер і як він виконує свої обов'язки та обіцянки, ви завжди можете його змінити. Не варто миритися з поганою якістю послуг, безвідповідальністю та недбалістю операторів Інтернету, адже ми гідні отримувати справді якісні та надійні послуги.


Всього 18% абонентів задоволені роботою свого провайдера. А як працює ваш провайдер? (PR)

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up