Шість причин купити Айфон 14. Ключові переваги нового покоління iPhone (новини компаній)

Бюджетні смартфони – хороший вибір для щоденних дзвінків, завантаження простих додатків, музики та відео з YouTube. Проте, флагманські смартфони на кшталт iPhone 14 або Samsung S23 Ultra є справжньою інвестицією, оскільки виробник закладає в них суттєвий ресурс й підтримує оновлення впродовж багатьох років.

Людина, для котрої купівля нового смартфона є актуальним питанням, може замислитися: чому варто купити саме Айфон 14, що є справжнім флагманом, а не iPhone 11, котрий вартує майже у два рази дешевше? Для відповіді необхідно глибше зануритися у характеристики нової лінійки.

645a5f99a620d.png

6 переваг iPhone 14 перед старішими моделями

  1. Потужність та швидкодія

Базовий iPhone 14, а також iPhone 14 Pro та Pro Max на сьогоднішній момент посідають перші місця у різноманітних рейтингах за потужністю та швидкодією. Це пов’язано з тим, що американський технологічний гігант оснащує свої вироби процесорами топового рівня.

Система на кристалі – це дизайн електронної схеми, коли на одній платі розташовано сам процесор, відеоприскорювач та нейронний процесор. Apple A16 Bionic на iPhone 14 Pro Max вирізняється наступними перевагами:

  • енергоефективність 35% – заряду батареї вистачає на довший час;
  • загальна ефективність в іграх та роботі з додатками – 99 зі 100 можливих;
  • нейронний блок є по суті штучним інтелектом, що вчиться в процесі використання;
  • 4-нанометровий техпроцес – мікроскопічний розмір транзисторів дозволяє досягти найкращих показників і обчислювальних можливостей;
  • графічний прискорювач геймерського рівня.

Тобто, купуючи флагманський Айфон 14, отримуєте дійсно потужний апарат для будь-яких завдань.

  1. Кращі камери

У базових моделей зміни мінімальні у порівнянні з попередниками. Якщо ж поглянемо на оптику iPhone 13 та 14 Pro Max, покращення помітні неозброєним оком:

  • основний модуль 48, 12, 12 Мп проти 3х12 у 13-тої моделі;
  • селфі камера з автофокусом;
  • додаткові режими для отримання різноманітних ефектів;
  • Action Mode для фотографування у русі.

Кращі камери Айфон 14 – одна з причин, чому блогери полюбили цей девайс, адже світлини наповнені забарвленням та найдрібнішими деталями.

  1. Динамічний острівець

Корисне оновлення замість “чубчика”. Тут можна встановлювати віджети, виводити текст повідомлень, не вмикаючи дисплей, переглядати найважливішу інформацію. Покупці оцінили нову функцію та ставляться до неї схвально.

  1. Always-On-Display

Ще одне рішення, що допомагає заощадити час. Зазначимо, що опцію можна вимкнути, адже через неї швидше розряджається батарея. Але якщо треба бути в курсі новин чи змін у коливанні курсів, AOD покращує взаємодію зі смартфоном.

  1. Краща батарея, тривала автономна робота

За цим показником усі пристрої з лінійки Айфон 14 випереджають старіші моделі. Це обумовлено двома чинниками:

  • більша ємність акумулятора;
  • енергоощадливий процесор.

Від 20 до 25 годин автономної роботи у режимі перегляду відео чи серфінгу в мережі вам гарантовано.

645a5f999a182.png

  1. Ширша лінійка

Айфон 14 Плюс за характеристиками ідентичний базовій моделі, але має збільшений дисплей, як у флагманського iPhone 14 Pro Max. Більший дисплей ідеально підходить для відео чи роботи з графікою. При цьому не доводиться сплачувати додаткові кошти.

Як бачимо, Айфон 14 – найкращий наразі смартфон, котрий вартий своєї ціни. Виробник обіцяє його програмну підтримку протягом найближчих восьми років.

keyboard_arrow_up