З Днем працівників телебачення, радіо та зв'язку! (Новини компаній)

З Днем працівників телебачення, радіо та зв'язку! (Новини компаній)

ТРК «ЕВЕРЕСТ» вітає з професійним святом працівників телебачення, радіо та зв'язку! Наснаги вам у пошуку цікавих ідей та актуальних пропозицій, успішної реалізації планів і нових професійних досягнень.

16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Професійне свято медіа-мовників, фахівців зв'язку, які забезпечують безперебійну роботу інтернет-мереж і телефонії, представників інтернет-ЗМІ запроваджено Указом Президента України у 1994 р. Саме цього дня у 1924 р. у Харкові вперше вийшла в ефір радіопередача українського радіо, яку змогли послухати біля 70 аматорів радіозв'язку.

Сьогодні без телебачення та Інтернету важко уявити життя. За можливістю абонентів отримувати стабільні та якісні послуги, мати постійний доступ до інформаційних ресурсів ховається щоденна сумлінна праця великої кількості людей провайдера Інтернету і кабельного телебачення «ЕВЕРЕСТ». Без вихідних і свят, за будь-якої погоди та умов вони невтомно працюють, забезпечуючи якісний сигнал, щоб абоненти дивилися улюблені телеканали і були завжди онлайн.

Провайдер Інтернету до 100 Мбіт/с та кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому – це потужна волоконно-оптична мережа, що за технологічністю та сучасністю не має аналогів в Україні. Основний принцип роботи, яким керується компанія з моменту заснування, – надання високоякісних послуг.

До 120 телеканалів на будь-який смак

Кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ™ – сучасний та якісний телевізійний контент унікальної добірки телеканалів. Без додаткового обладнання абоненти мають змогу дивитися найкращі продукти телевізійного ринку України та популярні закордонні телеканали. Серед 120 телеканалів для всієї родини в аналоговому та цифровому пакетах: фільмові, дитячі, спортивні, розважальні, пізнавальні канали.

Шанувальники кіно можуть переглядати ексклюзивні голлівудські прем'єри на преміальних фільмових телеканалах VIP Premiere HD та VIP Megahit HD. Безліч цікавих фільмів, хітових серіалів пропонують телеканали TV1000 Action, TV1000 East, VIP Comedy, TV1000 World Kino, Sony Channel, Sony Sci-Fi, Sony Turbo.

Справжнє свято для спортивних вболівальників дарує добірка тематичних телеканалів у базовому пакеті: Setanta Sports, Viasat Sport, Eurosport, Xsport, Extreme Sports, Футбол 1, Футбол 2. Слідкуйте за улюбленими спортивними змаганнями, дивіться ексклюзивні матчі та вболівайте за команди-фаворити на кращих спортивних телеканалах.

Для розваг та вільного часу наймолодших телеглядачів – телеканали Nickelodeon, Nick Junior, Tiji, Gulli Girl, Cartoon Network,  Піксель, Плюсплюс та інші.

Про наукові відкриття, подорожі країнами світу, історичні програми, передачі про тваринний світ і природу розкажуть пізнавальні телеканали Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, National Geografic, Animal Planet, Discovery.

Тим, хто прагне більше можливостей, ЕВЕРЕСТ™ пропонує стабільно швидкий безлімітний Інтернет до 100 Мбіт/с. Ще більше розваг, онлайн-трансляцій, відео, фільмів та спілкування. Детальніше на сайті.

Провайдер ЕВЕРЕСТ™ поважає і цінує своїх абонентів, тож пропонує зразковий цілодобовий сервіс: технічну підтримку для надання консультацій, виїзні сервісні бригади для усунення неполадок.

Корисні функції Google, про які ви ще не знаєте

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up