Хмельничани можуть засвітитися в кіно. Де та як зніматимуть екшн "Між крадіїв"

Хмельничани можуть засвітитися в кіно. Де та як зніматимуть екшн "Між крадіїв"
Скрін з трейлеру до фільму
  • Фільм повністю зніматимуть у Хмельницькому.
  • В кадр можуть потрапити і жителі міста.
  • Де взяли гроші на зйомки, яким буде бюджет та про що фільм, читайте на нашому сайті.

Повний метр дістався і до Хмельницького. У місті розпочинають зйомки першої пригодницької кінострічки з елементами екшену під назвою “Між крадіїв”. За роботу візьметься творче об'єднання із Хмельницького "Bad Rabbits Foundation”. Його засновники виступлять одночасно сценаристами, режисерами та головними героями фільму. Вони трішки відкрили секрети свого проекту.

Так, потрапити в кадр повнометражного ешену зможуть і хмельничани. У стрічці бажаючі можуть стати акторами другого плану. Локації всім знайомі - вулиці та знакові будівлі Хмельницького. В деталі режисери поки не вдаються, однак стверджують, що місто буде впізнаваним з перших кадрів. 

Відео дня
  • Фільм - пригодницький. В нас в Україні такого жанру взагалі мало. Тим більше у Хмельницькому. Він буде динамічний з елементами екшену. Кінострічка про людину, котра займається нелегальними справами, але після зустрічі з певними людьми повністю переосмислює свій життєвий шлях та вчинки. Зйомки почалися, але поки повільненько. Знімаємо поки сцени, які не потребують значних грошових вкладень, - розповідає представник студії  "Bad Rabbits Foundation” Дмитро Бевзюк.

Актори фільму - будуть “чіпляти”. Саме так стверджує Дмитро Бевзюк. До речі, одна з головних ролей у стрічці дісталася саме йому. Мова українська, молодіжна, динамічна та “своя”. Що, за словами актора, не залишить байдужим істинного хмельничанина. 

  • Актори будуть запам’ятовуватися та складати цікаве враження.  У Хмельницькому важко знайти гарних акторів, а з Києва везти - дорого. Деякі ролі ми перебрали на себе. Якщо говорити про акторів середнього плану, то ми впораємося краще. Бо ми знаємо, яким має бути персонаж і краще його зможемо передати, - говорить Дмитро Бевзюк.

Найцікавіше, кажуть режисери, розпочнеться вже з осені. Тоді планують відзняти складні сцени. Зйомки завершать навесні. А перша серія кінострічки вийде на великі екрани восени 2020 року. 

Бюджет фільму ще не сформований. Гроші на фільм збирають онлайн. Допомагає і Хмельницька міська рада. Поки бюджет не великий. Повноцінні зйомки планують розгорнути за 5 тисяч доларів. 

Нагадаємо, що студія "Bad Rabbits Foundation” вже відзняла один фільм. Це була їх дебютна стрічка під назвою "У нас був шкільний бал". В психологічній драмі юнаки зняли історію про трьох шкільних друзів та одне вбивство. Фільм виконали у кращих традиціях Голлівуду: з вкрапленнями детективу, екшну й звісно історія кохання. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up