У Хмельницькому відбудеться спецпоказ стрічки про боротьбу з онкозахворюванням «Я, Ніна»

У Хмельницькому відбудеться спецпоказ стрічки про боротьбу з онкозахворюванням «Я, Ніна»
  • Виконавиця головної ролі Ксенія Хижняк особисто представить фільм глядачам.

  • Розовідаємо де та коли можна буде переглянути стрічку. 

У четвер, 14 вересня, у Хмельницькому відбудеться спеціальний показ стрічки «Я, Ніна». Це картина, знята за мотивами особистої історії  телеведучої та журналістки Яніни Соколової. Про це повідомляють організатори. 

У широкий кінопрокат картина вийшла 7 вересня. А от спеціальний показ у Хмельницькому відбудеться в межах промотуру, який також охопить Київ, Івано-Франківськ, Харків, Тернопіль, Полтаву, Одесу, Вінницю, Львів та Дніпро.

Про фільм «Я, Ніна»

Головна героїня картини — Ніна Сокіл, сильна особистість, красива та успішна телеведуча. В її житті є все, про що тільки можна мріяти: любов, кар’єра, прихильники. В одну мить фатальна новина руйнує все, до чого зірка так довго йшла. Саме ця перешкода змусить її зрозуміти, хто вона насправді, і що є найважливішим у житті.

Відео дня

У головній ролі дебютувала психологиня, блогерка й акторка Ксенія Хижняк. Над картиною працювала зіркова команда кінематографістів. 

Стрічка стала частиною великого мультимедійного проєкту, мета якого — допомогти онкохворим людям.

Світова прем’єра картини відбулася на Tallinn Black Nights Film Festival, який входить до переліку 15 найпрестижніших кінофестивалів у світі. Також стрічку показали на другому за обсягом та значенню фестивалі Німеччини — Filmfest München.

Спецпоказ розпочнеться о 19:00 у кінотеатрі «WoodMall Cinema» за адресою: вул. Трудова, 6А. Стрічку особисто представить акторка Ксенія Хижняк. А після сеансу відбудеться обговорення. Квитки вже у продажу на сайті кінотеатру.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up