“Воїни неба”. Фільм про пілотів зі Старокостянтинова, які нищили російських військових (ВІДЕО)

“Воїни неба”. Фільм про пілотів зі Старокостянтинова, які нищили російських військових (ВІДЕО)

Про роботу пілотів 7-ї бригади тактичної авіації Повітряних сил імені Петра Франка зняли документальний фільм. 

На українському телебаченні 5 квітня відбулася прем’єра документального фільму про старокостянтинівських пілотів, які з перших днів повномасштабного вторгнення бомбардують російських окупантів. Стрічку назвали «Воїни неба».

— Сильний сюжет про сильних духом пілотів 7-ї бригади тактичної авіації Повітряних Сил ім. Петра Франка. Про героїзм пілотів Повітряних Сил, які віддали життя за країну та майбутнє своїх дітей і онуків, має знати весь світ! Ми пам'ятатимемо та вшановуватимемо пам'ять кожного українського Героя! — написав командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук

У документалці командир бригади Євген Булацик розповів цікаві історії та факти, показали спогади колег, рідних та друзів загиблих авіаторів.

Відео дня

— Льотчики не помирають. Вони злітають і більше не повертаються. Так кажуть самі пілоти. Кожен їхній виліт — це ризик. Для екіпажів бомбардувальників — подвійний.  Адже вони працюють по територіях, які контролює ворог. Їхнє завдання — знищити техніку, склади, ППО, інфраструктуру. росіяни казали, що знищили їх у перші дні вторгнення. А вони щодня передають ворогу свої вибухові вітання і питають: "Так хто кого нищить?" — описали стрічку про телеканал “Рада”. 

У фільмі показано, як пілоти на Су-24 палили колони окупантів під Гостомелем і під Броварами. Вони билися за Херсон і острів Зміїний. Допомогали повернути Харківщину, а нині стримують ворога на Півдні.

Переглянути документальний фільм про “воїнів неба” можна на телеканалі Рада:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up