Добровольці штурмової бригади “Лють” завершили курс молодого бійця

Добровольці штурмової бригади “Лють” завершили курс молодого бійця
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Навчання тривало впродовж двох тижнів. 

  • Це вже друга група бійців, яка завершила підготовку. 

У Хмельницькому добровольці штурмової бригади «Лють» завершили курс молодого бійця. Про це повідомили в поліції. 

Початкова підготовка добровольців проходила на базі тренінгового центру Нацполіції в Хмельницькій області. Це вже друга група бійців штурмової бригади «Лють», яка завершила навчання. Далі хлопці та дівчата приступлять до другого етапу підготовки вже відповідно до профілю.

Відео дня

— Сьогодні завершився перший етап вашої підготовки. За цих два тижні ви отримали базові знання і навички, які буде використовувати та вдосконалювати під час бойового злагодження, яке чекає вас надалі, — звернувся до хлопців та дівчат начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук. 

Під час двотижневого курсу добровольці штурмової бригади «Лють» опановували основи тактики ведення бою та вогневої підготовки, «ази» тактичної медицини та надання психологічної допомоги та підтримки.

— Я дякую кожному з вас за те, що ви прийняли рішення вступити до лав штурмової бригади «Лють». Це означає, що саме ви стали тими добровольцями, які прийшли до лав поліції у такий непростий для України час, щоб підсилити нас, допомогти захистити країну, в якій ми народилися і живемо. Це надзвичайно відповідальна і почесна місія, — додав Герасимчук. 

Далі на добровольців чекає більш ґрунтовна підготовка вже за обраним профілем.

Додамо також, що добровольцям  штурмових бригад нададуть переваги та пільги. Зокрема це пільги при вступі та у процесі навчання у військових та правоохоронних вишах. Окрім того, усі військовослужбовці підрозділів сил оборони, які беруть безпосередню участь у війні впродовж не менше 30-ти днів, отримують статус учасника бойових дій. Ті, хто проявлять себе найкраще, у майбутньому очолять наступні добровольчі підрозділи та наступальні операції. 

Як записатися до “Гвардії наступу”

В Хмельницькому бажаючі стати добровольцями можуть прийти на консультацію до центрів надання адміністративних послуг. Термін запису до “Гвардії наступу” в ЦНАП поки необмежений.

— Це вулиці Соборна, 16 і Грушевського, 86. Саме там усі охочі можуть записатися до того підрозділу, який вони обирають. Вони працюють в межах своїх робочих графіків, всі дні, окрім вихідних. Можна в ці дні спокійно приходити й записуватись. Якщо виникають питання — приходити й задавати, — зазначає міський голова Олександр Симчишин.

Долучитись до штурмової бригади «Лють» можна онлайн за посиланням або ж у підрозділах ЦНАП за адресами:

Працює «гаряча лінія» для консультацій 0 800 100 020. Крім того, інформацію про набір можна отримати у працівників сектору відбору Нацполіції в Хмельницькій області за телефонами: 067 381-49-08, 067 381-50-28, (0382) 69-25-06.

Читайте історії добровольців, які вступили до Гвардії наступу:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Es fero

    нашо лиця показувати.
  • Anatoliy Slobodian

    ТОЖ МЄНТИ. ВОНИ З ЧЕРНІГОВА, СУМ, МЕЛІТОПОЛЯ, ХЕРСОНА І ТД. ВТЕКЛИ ШВИДШЕ, ЯК ТАМ З'ЯВИЛИСЬ ОРКИ.

    Олег Левандовський reply Anatoliy Slobodian

    Може ти підеш воювати замість них? Чи зручніше ґавкати з кущів?
  • Антоніна Іванівна Костишина

    Так це вони першими в контрнаступ підуть?

    Читач62 reply Антоніна Іванівна Костишина

    Любопитній Варварі ніс відірвали.

    ЧитачЧитачів reply Антоніна Іванівна Костишина

    Для чого вам ця інформація?
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up