Українські хіти залунають у Парижі: деталі про європейський тур Степана Гіги (новини компаній)

Як часто ви дозволяєте собі зараз отримати позитивні емоції? Ймовірно рідше, ніж насправді хотілося б, але навіть у такий важкий час – найважливіше пам’ятати свої традиції. А український народ ні хвилини не існує без гарної пісні.

Безперечно, є ті артисти, чиї пісні вже стали народними хітами. Незалежно від того, якого віку чи професії людина, вона обов’язково згадає, яке продовження у рядків: «Цей сон, цей сон…», «Золото Карпат…», «На могилі моїй посадіть молоду яворину» та інші.

Цьогоріч дуже багато наших співгромадян опинилось закордоном. Не менше проживало за межами рідної країни вже довший час. Саме тому на численні прохання уже 12 травня Степан Гіга в Парижі. Велика концертна програма, наповнена атмосферою свята та пісні, хітами, які знають і переспівують мільйони.

Зірковий співак із Закарпаття вже давно планував великий тур містами Європи. Окрім столиці Франції, концерти мали відбутись у Лондоні, Братиславі, Брно та Празі. На жаль, через серйозну травму ноги Степан Гіга не зміг вчасно розпочати цей тур, проте усі концерти було перенесено на травень.

Пісня «Яворина» це справді одна з найпопулярніших композицій, яку неодноразово переспівують на усіх концертах та заходах, яку поширює та популяризує молодь у соцмережах, зокрема в TikTok, і яка стала справжньою візитівкою співака. Не всі знають, що вона була присвячена відомому виконавцю Назарію Яремчуку і вперше виконана у 1995 році. А відео з нею ютубі набрало більше 21 мільйону переглядів.

Нагороду безсмертного шлягера можна безперечно віддати пісні «Цей сон». Новими барвами вона заграла впродовж останнього року. У колаборації з Лесею Нікітюк було створено нову гумористичну версію пісні присвячену подіям в Україні.  Переспівали цей хіт також і цьогорічні переможці Національного відбору Євробачення – гурт TVORCHI. Проте, звісно ж класична версія залишається найпопулярнішою та найвідомішою.

Однозначно, таку подію не можна пропустити. Відбудеться концерт в Cabaret Sauvage за адресою 59 Bd Macdonald, 75019 Paris. Початок о 20:00.

Також у концертній програмі візьмуть участь гурт «Друзі Мої», Steve G, Квітослава Гіга. Спеціальний гість заходу – Гриць Драпак.

Квитки можна замовити за покликанням https://fr.mticket.eu/uk/paris/stepan-giga-zoloti-hiti-326.html

Поспішіть, щоб подарувати собі справжнє свято українських шлягерів та позитивних емоцій.

keyboard_arrow_up