16-річна школярка розповсюджувала наркотики. Її затримали

16-річна школярка розповсюджувала наркотики. Її затримали
  • Дівчина робила закладки.
  • В неї вилучили важкі синтетичні наркотики.

Хмельницькі поліцейські викрили 16-річну хмельничанку в розповсюдженні наркотиків методом «закладок». У школярки вилучили 28 пакетиків з важким синтетичним наркотиком PVP, 100 порожніх пакетиків для фасування, електронні ваги та мобільний телефон, в якому зафіксовані факти її злочинної діяльності.

Встановлено, що дівчина розповсюджувала наркотики за допомогою одного із телеграм-каналів. Отримувала їх через великі закладки із оптовою партією наркотиків -  мастер-клади.

Відео дня

Неповнолітній вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Школярці загрожує ув'язнення на строк від 6 до 10 років.

"Наразі також вирішується питання щодо притягання до відповідальності батьків дівчини за неналежне виховання доньки", - додають в Поліції Хмельницької області..

Читайте також: Правоохоронці розповіли про злочини під час війни на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анжеліка Вегеш

    Ну а що з тої дури малої вже буде 🤥  її треба садити в камеру строгого режиму вік підходить
  • Сочинська Людмила

    ЦЮ БИДЛЯТИНУ ПОСАДИТИ НА РОКІВ 20 ЩОБ ПІДРОСЛА І ПОРОЗУМНІШАЛА.БУДЕ МАТИ ЧАС!!! А НІ ТО НА СУД ТИХ БАТЬКІВ ХТО КУРИТ ТУ ЗАРАЗУ.МАЛО НЕ ПОКАЖЕТЬСЯ ЯК ЩО ВЗАГАЛІ ВИЙДЕ ЖИВА!!! ЧОМУ ЗАКРИВАЄТЕ ЛТЦЕ???БОЇТЕСЯ ЩОБ НЕ ВИДАЛА ХТО ЇЇ ПОКОИВАЄ???
  • Кристина Лищук

    Роздерти і вкуток
  • Олександр Тихун

    По максимуму посадить , родителей то же наказать . Так другого никто и не ждёт

keyboard_arrow_up