17-річний мешканець Хмельниччини отримав 5 років в’язниці за крадіжку

17-річний мешканець Хмельниччини отримав 5 років в’язниці за крадіжку
Ілюстративне фото
  • Хлопець виніс із крамниці товар на понад три тисячі гривень.

  • Раніше він вже скоював злочини.

У травні 2019 року 17-річний хлопець вікно в одному з магазинів Хмельницької області. Звідти він викрав товар на суму 3619 гривень, склавши все у заздалегідь підготовлену спортивну сумку. Правоохоронці затримали хлопця, провели розслідування та передали справу до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду. Під розгляду справи він визнав свою провину у скоєнні злочину. Хлопця визнали винним за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому»).

Суд призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільського міськрайонного суду. Обтяжуючою обставиною було те, що хлопець вже скоював злочини раніше. У серпні 2019 року покарання йому вже призначав Чемеровецький районний суд. Ці випадки не єдині у «послужному списку» хлопця. Справи проти нього ще будуть розглядати в інших судах Хмельницької області.

Читайте також: Розстріл родини на Кам’янеччині: моторошні подробиці трагедії

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up