6 років тюрми дали чоловіку, який обікрав будинок в Ярмолинцях

6 років тюрми дали чоловіку, який обікрав будинок в Ярмолинцях
  • Чоловік розбив вікно сокирою і викрав з будинку знайомого 140 тисяч гривень.

Все сталося у січні цього року, в Ярмолинцях. Після випитої чарки 46-річний чоловік вирішив піти до будинку свого знайомого. Із собою взяв сокиру. 

Поки господаря не було вдома, він розбив вікно й проник всередину, – повідомляють в обласній прокуратурі. З будинку чоловік викрав кошти в національній та іноземній валюті. Загальна сума – 140 тисяч гривень. Завдяки камерам відеоспостереження його вдалося викрити й затримати.

Правоохоронці з’ясували, що він вже був неодноразово судимий за аналогічні злочини. Проте після відбування покарання щоразу продовжував свої дії.

Відео дня

У суді його визнали винним у вчиненні в умовах воєнного стану та повторно крадіжки, поєднаної із проникненням у житло (ч. 4 ст. 185 КК України). Покарання – 6 років позбавлення волі. Наразі засуджений перебуває під вартою. Вирок суду може бути оскаржений в апеляційному порядку.

У ГУНП в Хмельницькій області повідомляють, що за останню добу до поліції надійшло 514 повідомлень. З них – 124 кримінального характеру. Загалом оператори лінії «102» прийняли та опрацювали 583 повідомлення від мешканців області.

По лінії безпеки дорожнього руху складено 175 адміністративних протоколів, з них 10 –  за керування транспортом у нетверезому стані. Також зареєстровано 17 ДТП без травмованих.

Читайте також: На жінку, яка напала на ТЦК, склали адмінпротокол

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Степан Томашевський

    А чого тіх сук не садять шо людей обкрадають на міліони..

keyboard_arrow_up