На жінку, яка напала на ТЦК, склали адмінпротокол

На жінку, яка напала на ТЦК, склали адмінпротокол
Скрін з відео
  • Все сталося на Шепетівщині.
  • За напад на неї склали адмінпротокол за статтею «Дрібне хуліганство».

У селі Кунів Шепетівського району, трапився конфлікт між групою жінок та представниками ТЦК та СП. За попередньою інформацією, люди напали на автомобіль військових. На відео видно, як одна з мітингувальниць палицею розбиває вікно машини, а чоловік у формі - втікає від розлюченого натовпу. Відео дивіться тут. 

В Хмельницькому обласному терцентрі комплектування та соціальної підтримки підтвердили: напад і справді мав місце й відбувся на представників ТЦК. Пошкоджено службовий автомобіль. Тож до справи залучили правоохоронців. 

Як розповіли в ОК Захід, на жінку склали адмінпротокол за статтею 173 КУпАП «Дрібне хуліганство». Санкції статті передбачають накладення штрафу у розмірі 3-7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк 40-60 годин, виправні роботи на строк 1-2 місяці з відрахуванням 20% заробітку, адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Відео дня

Нагадаємо: хмельничанка розповіла, що її сина затримали працівники Хмельницького ТЦК. Трапилось це в одному з магазинів на Тернопільській. За словами рідних, у приміщенні колишнього військкомату над Андрієм Панасюком знущались і погрожували, а пізніше відпустили. Вже вдома стан чоловіка погіршився. За два дні він помер у міській лікарні. Розповідаємо подробиці тут. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Aleksei Pakos

    Жіночко,опублікуйте номер картки,ми вам скинемось щоб штраф оплатити....
  • Ira Irina

    А те що тцк доводить людей до смерті , за це чому не відповідають і все перекручують що він сам вмер , читайте в групі є публікація про це . Вони ж не розбираються і не питають , ловлять , руки заломують і забирають серед вулиці . Просто викрадають людей , а те що хтось інвалід чи треба ліки приймати , це їх не цікавить . Кого захищати і для чого ???
  • Саша Легай

    Цікаво.  В Хмельницькому помер чоловік, після відвідування тцк. Буде хтось наказаний як Лілька?
  • Сашенька Онищук

    Смішно читати коментарі "чоловіків."В ТЦК є місця,може ви на їхнє місце.

keyboard_arrow_up