Аферисти в мережі. Як хмельничани розводили любителів спортивного одягу

Аферисти в мережі. Як хмельничани розводили любителів спортивного одягу
Фото ГУНП
  • Відкрили інтернет-магазин і продавали одяг з логотипами відомих брендів, який шили в підпільних цехах.
  • Організував злочинну схему 28-річний житель міста Хмельницького.
  • Поліція провела обшуки. Знайшла продукції на більш як 2,5 мільйони гривень та більше 300 тисяч готівкою.

Інформація про продаж товарів була розміщена на декількох спеціально створених веб-ресурсах. Спортивний одяг у магазині замовляли жителі всієї України. Покупців заманювали постійними знижками і в деяких випадках безкоштовною доставкою.   

Коли поліція дізналася про шахрайську схему, відразу вийшла на організатора - 28-річного хмельничанина. Він і придумав цю хитру схему. Учасники налагодили схему масштабного промислового виготовлення та реалізації спортивного одягу відомих брендів. Під час обшуків знайшли 30 тисяч одиниць вже готової до реалізації продукції на більш як 2,5 мільйони гривень, а також обладнання та документацію.

Гроші від продажу товарів надходили на розрахункові рахунки підконтрольних приватних підприємств.

Відео дня
Ось так виглядав сайт 

Поліцейські провели 18 санкціонованих обшуків за місцем розташування так званої фабрики та у офісі зловмисників, які розміщувалися на Хмельниччині. Також, обшуки проводилися за місцем проживання учасників злочинної групи. За їх результатами поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, вже готову до реалізації продукцію, швейне обладнання, мобільні телефони, які використовувались в оголошеннях та чорнові записи.

Також вилучено документи фінансово-господарської діяльності підпільних підприємств, кредитні картки, які використовувались для отримання коштів та більше 300 тисяч гривень готівки у різній валюті.

За даним фактом триває досудове розслідування у межах розпочатого кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юрій Довгорук

    нічьо сє, у нас так пів Хмеля живе... здивували *лять
  • Алекс

    Показова справа, щоб інші подібні підприємці давали хабарі контролюючим органам і працювали спокійно.
  • Алекс

    І до чого тут кіберполіція? Що, когось розвели, зняли гроші з карточки чи рахунку?
  • Алекс

    Напевно не дав хабаря контролюючим органам от цого і накрили.

    Але не треба робити з цього
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up