Батько десятьох дітей із Закарпаття побив хмельничанина

Батько десятьох дітей із Закарпаття побив хмельничанина
Фото ілюстративне
  • Закарпатець вдарив хмельничанина по голові дерев'яним бруском. 

  • У того діагностували перелом, а порушника взяли під варту. 

Пригода трапилась 5 вересня в центрі міста. Близько 23:00 по вулиці Соборній, неподалік «Дитячого світу», посперечалися двоє чоловіків — уродженець Закарпаття та хмельничанин. Під час сварки закарпатець дерев’яним бруском вдарив по голові місцевого жителя. 

Хмельничанина оглянули медики та діагностували перелом лобної пазухи – тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, пояснюють в апеляційному суді. 

Тож мешканця Закарпаття посадили під варту info до 4 листопада 2022 року. Однак, адвокатка підозрюваного зазначила, що суд не врахував усіх обставин справи й обрав занадто суворий запобіжний захід. 

Відео дня

Захисниця стверджує, що того вечора її підопічний так вчинив, бо намагався захистити свого тестя від побиття. Тож діяв в умовах крайньої необхідності. 

До всього, закарпатець – пенсіонер з інвалідністю та утримує десятьох малолітніх дітей. Адвокат просили для нього цілодобовий домашній арешт. Каже, він має постійне місце проживання та й раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Та в суді побоюються, що порушник може переховуватися від првоохоронців та “незаконно впливати на потерпілого, свідків”, перешкоджати кримінальному провадженню або ж вчинити інше кримінальне правопорушення.

Тож уродженець Закарпаття, який наніс важку травму хмельничанину, буде під вартою до 4 листопада. 

Читайте що думають з цього приводу хмельничани:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up