Батько розбещував неповнолітню доньку та облив її сірчаною кислотою

Батько розбещував неповнолітню доньку та облив її сірчаною кислотою
Фото ілюстративне
  • Зловмисник 5 років розбещував дівчинку, присилав їй на телефон погрози.

  • А однієї ночі облив власну дитину сірчаною кислотою. 

Це сталось в Білогір’ї Хмельницької області. В прокуратурі повідомляють, що зловмисник розбещував дівчинку з її 14-річного віку. Він тримав її у постійній психологічній напрузі та надмірно контролював.

На телефон дівчини систематично надходили смс-повідомлення з погрозами. Їх присилали з невідомих телефонних номерів їй та членам родини. Через це неповнолітня постійно була в страху. 

Так відбувалось 5 років. У серпні 2019 року вночі дівчині прийшло на телефон чергове повідомлення. Якого воно було змісту правоохоронці не зазначають, однак додають, що за допомогою цього смс кривдник змусив 19-річну жертву посеред ночі піти у поле. Там він зненацька облив її сірчаною кислотою.

Відео дня

— Тоді дівчина розгледіла у нападнику свого батька. До місцевої лікарні вона потрапила з понівеченим обличчям та опіками 6 % тіла, — додають в прокуратурі. 

Нелюда затримали, однак на суді він свою вину у вчиненні тяжких злочинів не визнав. Тож прокурори звернулись до Верховного Суду. 

— Ювенальні прокурори у Верховному Суді відстояли покарання infoдля 44-річного мешканця смт Білогір’я за розбещення неповнолітньої доньки та спричинення їй тяжких тілесних ушкоджень, — йдеться у повідомленні. 

Верховний Суд призначив мешканцю Білогір’я покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі.

А ви вважаєте справедливим подібне покарання? Діліться своїми думками у коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач95

    Невже жоден суд не визнав злочин,аж до Верховного справа дійшла-жах!
    8 років мало для збоченця,за понівечене дівчинці життя,але така найвища межа покарання передбачена кримінальним кодексом.
    Людський суд-гідне покарання йому!
    Треба було падло випустити,люди б покарали скотину...
  • Читач85

    Мало, за яйця підвісити.
  • Катерина Мудрик

    Видайте його жінкам на росправу. А що весь цей час робила мати? Вона нічого не помічала? Її теж потрібно засудити. А найближчі родичі? Невже ніхто не помічав, що дитина страждає?
  • инна кемаева

    Таких тільки через кастрацію потрібно наказувати+покарання

keyboard_arrow_up