Чоловіка зарізали та вклали в ліжко: деталі кривавої драми на Хмельниччині (ВІДЕО)

Чоловіка зарізали та вклали в ліжко: деталі кривавої драми на Хмельниччині (ВІДЕО)
  • Колишній чоловік та нинішніх коханець не поділили свою даму серця.
  • Останню крапку в цій справі поставив ніж.
  • Вбивця до останнього сподівався, що правоохоронці повірять в те, що чоловік ліг спати і не прокинувся.

 

Трагедія сталася 19 квітня у селі Митинці Красилівського району. 55-річний чоловік святкував Великдень разом з колишньою жінкою та її нинішнім співмешканцем. Під час застілля між чоловіками виникла сварка, яка переросла у криваву драму.

  • "Анатолій прийшов в гості до своєї колишньої дружини та її співмешканця. З собою приніс пляшку горілки. Але гарно відпочити не вийшло. Ледь не відразу вони почали сваритися через свою даму серця", - йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Те що чоловік прийшов до колишньої нікого не здивувало, адже вони регулярно влаштовували посиденьки. Але цей раз став фатальним.

Відео дня

Опівночі Броніслава, колишня жінка Анатолія, зателефонувала до поліції та розповіла, що той залишився у неї на ніч й раптово помер. Але, все виявилося не так.

  • "Ну, він трошки бив того сожітєля періодично. Але то його хата. Ото ж, прийшов  в гості та й вигнав десь того сожітєля чи там і дав по шиї. Полягали спати з жінкою. Сожітєль прийшов, двері не закриті, ножа в серце, от і всі діла", - розповідають сусіди жінки про те, що сталося.

Після вбивства співмешканець розробили хитромудрий план. Мертвого вклали ліжко, а ніж заховали. На що вони розраховували, незрозуміло.

Сама Броніслава також плутається у своїх показах. То її співмешканець змусив брехати, то вона взагалі нічого не бачила.

  • "Я, правда, не знаю, мене не було дома... Вони двоє були", - каже вона.

А ось у сільській раді такому фіналу любовного трикутника не дивуються. Кажуть, у всьому винні дивні стосунки трійці та горілка. Колишнє подружжя і досі тягнуло одне до одного, а от нинішній співмешканець залюбки приймав участь у їхніх посиденьках. 

Читайте також: На Хмельниччині чоловік звинувачує поліцію у бездіяльності та сам розслідує смерть своєї дружини 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Pietrov Vlad

    Гарна дєвочка та чудові бойфренди - сучасна сім'я.
  • Уважаемый Максим

    Боевые алени.
  • Татьяна Няньчур

    А на цьому знімку я бачу могили моїх рідних Царство небесне Хай з Богом спочивають
  • V.M. Varga

    Высокие отношения!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up